fredag 22. juli 2011

Uvirkelig

Jeg satt foran PCen da jeg hørte noe jeg trodde var tordenvær, men som jeg en stund etterpå skjønte at var bombeeksplosjonen i Oslo sentrum. Helt uvirkelig.. Etter jeg fant ut hva som hadde skjedd, har jeg bare sittet måpende og skjelven og sett på NRK sin dekning av saken. Nå er det bare å håpe at dette går etter forholdene så bra som mulig!

10 kommentarer:

 1. Huff, hørte man det på Oppsal? Vær inne og ikke gå ut!

  SvarSlett
 2. Hørte det GODT tilogmed! Jeg tenkte at det var et kraftig tordenbrak, selv om jeg stussa litt... det dårlige været hadde jo begynt å klarne. Skal bare holde meg hjemme, ja!

  SvarSlett
 3. Jeg satt på kontoret på Aker Brygge når det skjedde, lyden var så høy at det faktisk var vondt i ørene. Uff, dette er helt tragisk :(

  SvarSlett
 4. helt uvirkelig. jeg satt i en kinosal i saga kino (veldig nærme med andre ord) og merket ingenting! har sikkert bare tatt det som en del av filmen.. utrolig ekkelt.

  SvarSlett
 5. Det er forfærdeligt. Jeg har en norsk kæreste og mange norske venner og har nu heldigvis fået kontakt med alle. Jeg tænker på dem, det er gået ud over.

  Masser af virtuelle klem fra Danmark til Norge!

  SvarSlett
 6. Jeg kom ut fra tbanen på akersgata når det smalt (100 meter unna), det var helt syk risting og buldring, skjønte ingenting. Hadde det vært 1 min senere så hadde jeg gått "vegg til vegg" forbi der på vei hjem, går forbi der hver dag.

  SvarSlett
 7. De har visst evakuert hotellet jeg og Jone skal bo på om en uke. Dette er ordentlig skumle og forferdelig triste greier :( At det går an å gjøre noe så ondt kan jeg ikke klare å forstå.

  SvarSlett
 8. Hjelp, hørtes det så godt? Det er helt utrolig. For en dag, det er helt uvirkelig. Det blir en runde LP for å få sove godt kjenner jeg. Jeg tenker at det er viktig å holde motet oppe og prøve å tenke klart når det værste sjokket har lagt seg.

  SvarSlett
 9. jeg var i harstad. klistra foran skjermen i et halvt døgn nå. fattar inte. hva skjer nå? jeg vil bare grine.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)