torsdag 21. juli 2011

Sting & Ting-nyhet: sutte- og kosekluter!Jeg skjønner ikke at jeg ikke har tenkt på dette før.. Kosekluter / suttekluter er jo kjempemorsomme å sy! Tipset om å sy suttekluter kom fra en potensiell kunde som ønsket seg klær til guttebabyer i butikken min. "Du kan jo lage suttekluter da, for oss "guttemødre". :)" sa hun da jeg hadde beklaget at det ikke kommer noen gutteklær i overskuelig fremtid. Jeg har tenkt på å sy gutteklær, og fått en del forespørsler om det.. men det er liksom så mye greiere å sy kjoler til jenter. Jeg håper jeg får en lys idé en dag om noe jeg kan sy til guttebabyer, men inntil den dagen kommer, får det bli noen suttekluter i "guttefarger" i stedet.Som sagt veldig morsomme å sy, selv om det er en del jobb med alle lappene og båndene.. :) De ligger ute for salg i Sting&Ting-butikken på Epla nå, for 100kr stk. Trykk her for å komme til klutene.

5 kommentarer:

 1. Så fine! Du har så mange fine stoffer :)

  Du kan jo f.eks. sy sparke/selebukser med Majakjole-knepping oppe, lapper på knærne og tøffe lommer :)

  SvarSlett
 2. Det er så morsomt å se stoffene du bruker, mange av dem kjenner jeg fra barndommen. :) Disney-baby-stoffet, for eksempel - mamma sydde kjole av det til meg en gang for lenge siden. Åh, og Kardemommeby-stoffet - bestevenninna mi hadde soveromsgardiner sydd av det. Så trivelig å se dem igjen! :D

  SvarSlett
 3. Å så koselige kosekluter! Du er så flink, Ida!

  Som guttemamma ønsker jeg meg også klær til gutter. En annen ting jeg også kunne tenkt meg er "sikle-smekker", sånne trekantede. De er forholdsvis (?) enkle å sy tror jeg.
  Synes gubben og katten stoffet hadde vært kjempefint til det -Ønsker seg :o)

  Kjempe fin blogg!

  -Kikki

  SvarSlett
 4. Kjempesøte smekker! Du er flink til å sette sammen stoffer som passer sammen :-)

  SvarSlett
 5. Så søte =D Du er utrolig flink og kreativ!

  God sommer =)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)