mandag 2. mai 2011

Jakken som reddet loppehelgen

Det ble kun ett loppemarked denne helgen, og jeg fant ikke all verdens der. Som vanlig strenet jeg først inn på tekstil, og ble alene ved tekstilbordet i flere minutter, men uten å finne noe særlig. Jeg rasket med meg litt småtteri, men ingenting som er verdt å skrive mer om. Men på vei ut av tekstilavdelingen fanget et pepitarutet stoff i svart og hvitt oppmerksomheten min. Jeg registrerte at det var en jakke, og slang den med, uten å se nærmere på den (sånt er det nemlig ikke tid til når man er på loppemarked..). Først når jeg kom hjem og prøvde den, fant jeg ut hvor fin den var!



Jakka sitter som skreddersydd til meg! Den har perfekt passform og lengde, deilig stoff i ullblanding, og med de herlige pepitarutene i svart og hvitt er den helt perfekt!



Ellers ble det litt småtteri fra kjøkkenavdelingen på loppemarkedet også - men ingen spesielle skatter. Det ble noen plastbokser, skåler og isbitformer. Jo, også en lampe, som heller ikke er så spesiell, men som blir kjærkommen belysning over symaskinene. Mer om det får dere se senere :)



Det tøffe beltet er forresten fra et tidligere loppemarked, og det virker ganske gammelt.



Alt i alt er jeg med dette fornøyd med loppehelgen, takket være denne jakken :)

4 kommentarer:

  1. Kjempeflott jakke! Du er flink til å finne gode varp, du :-)

    SvarSlett
  2. Så fin jakke, og den passet deg jo kjempefint!
    Herlig lappeteppe i mange fine farger du har laget, fikk ikke lagt inn kommentar den dagen så jeg gjør det nå :-)

    SvarSlett
  3. Utrolig lekkert! Ja, skreddersydd til deg :) Nydelig!

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)