onsdag 5. januar 2011

Tanker om gjenbrukte stoffer..

En ting som er veldig gøy med å sy av gjenbrukte stoffer, er når folk kommer bort og forteller gledesstrålende om at "sånne gardiner hadde jeg da jeg var liten", "det er jo julegardinene til mormor!", "sånt dynetrekk har vi på hytta" eller "det stoffet der hadde jeg kjole av på 70-tallet". Jeg har BARE fått gode tilbakemeldinger på at jeg gjenbruker stoffer (bortsett fra en kommentar om at det var synd jeg klipte i stykker gamle dynetrekk) :p

Det er litt mer jobb med brukte stoffer - det må mye tråling av loppemarkeder og bruktbutikker til, vasking og tørking, og til slutt å styre unna flekker og hull når jeg skal klippe i det. Men alt det er verdt det når jeg kommer frem til fine og unike produkter som jeg får så mye gode tilbakemeldinger på! :) Takk for fine tibakemeldinger og takk til dere som har handlet av meg! Det var bare det jeg ville si i dag :)

4 kommentarer:

 1. HELT enig i alt du skriver :-D Elsker sånne kommentarer, det er jo minnene og historien som gjør stoffene så fine :-D

  Den eneste negative kommentaren jeg har fått engang var en dame som lurte på om de gamle gardinstoffene muligens kunne være giftige. Har du hørt noe om det? Hadde vært fryktelig kjedelig om det er tilfellet, de er jo heller ikke ment å brukes som klær i sin tid, så det er ikke umulig.

  SvarSlett
 2. Giftige!? Oi! Det har ikke jeg hørt noe om. Jeg styrer unna alt av syntetiske materialer, og holder meg til lin, bomull, ull og noe viskose - det bør da være trygt? Fint om du sier fra hvis du finner ut noe mer om saken! :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du lager! Skulle nesten hatt en Majakjole til min datter Maja, men hun er 10 år, så hun har vel vokst fra denne typer kjoler desverre ;0)
  Og en sånn pen katt da gitt!

  Ha en superflott dag, og takk for en inspirerende blogg!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)