onsdag 12. januar 2011

Saman er ein mindre aleine

Jeg vil tipse dere om den fineste boka jeg har lest: Saman er ein mindre aleine av Anna Gavalda. Ikke la dere skremme av at den er på nynorsk (oversatt fra fransk) - språket er aldeles nydelig. Jeg leste den i bokform i fjor sommer, og nå er jeg halvveis gjennom lydboka. Like fin andre gangen. Så fin at jeg får vondt.Det neste på leseprogrammet er flere av tipsene jeg fikk under bok-innlegget mitt for litt siden. Jeg har vært på biblioteket og lånt en fin liten bunke bøker og lydbøker jeg gleder meg til å gå løs på!

9 kommentarer:

 1. Den er fantastisk. :) Jeg likte faktisk filmen også! Har du sett den?

  SvarSlett
 2. Jeg var skuffa over filmen. Det er så mange nyanser som ikke kommer med, og selv om jeg ELSKER Audry Tattou, syns jeg ikke hun passet i den rollen.. :/

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i både den boka og i filmen, alle karakterene er så fantastiske, og stemningen er så nydelig <3 Kos deg med bok og lydbok!

  SvarSlett
 4. hallo då, nynorsk er jo konge :) he-he.

  takk for tipset, denne skal eg sjekke ut!

  SvarSlett
 5. Den boka er så fin!
  Lykka er ein sjeldan fugl er også veldig fin, når man kommer gjennom de første kjedelige 100 sidene.

  Jeg fikk forresten Majakjole i posten i dag:) Nå har ikke niesen min bursdag før i juni, men jeg måtte jo slå til på salget ditt:)

  SvarSlett
 6. Åh, var det du som var Inaen som handlet av meg! Moro :) Du kjøpte kjolen i et av favorittstoffene mine :)

  SvarSlett
 7. Jeg har kjøpt boka selv, men har ikke hatt tid til å lese den enda. Gleder meg :)

  SvarSlett
 8. Denne skal jeg også lese, selv om jeg ikke forstår et ord med nynorsk. Siden du liker å lese, håper jeg for all del du ikke har gått glipp av å få med deg nettstedet bokelskere.no. Der kan du søke opp og lagre og organisere bøkene dine i ditt liv. Gi de karakterer og se genererte favorittlister, lister med bøker med høye terningkast. Hver bok har sin egen profil hvor man kan skrive kommentarer eller legge inn sitater man liker. Håper flere mennesker der ute oppdager denne fantastiske siden :)

  SvarSlett
 9. Hmm.. Vurderer nesten å lese den, men seriøst... jeg takler ikke nynorsk! Ble så lei av de 10 årene hvor jeg ble tvunget til å måtte skrive det, selv om jeg kunne bokmål så unendlig mye bedre (uten at vi hadde lært det på skolen). Jeg har alltid likt veldig dot å skrive, men nynorsken ødela veldig mye for meg...

  Syns det er så dumt at det skal ødelegge for nynorskbarn når de er glade i å lese.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)