lørdag 29. januar 2011

Smoothie

I perioder får jeg smoothie-dilla, og nå kan det se ut som jeg er på full fart inn i en slik periode. Smoothiene jeg lager, er alltid helt på slump, basert på hva jeg har lyst på og hva jeg har i huset. Det er stort sett alltid naturell-youghurt og banan i dem, men hva annet jeg har oppi kan variere veldig i mengde, blandingsforhold og forskjellige typer frosne bær. Den avbildede smoothien er fra i forigårs, og er en enkel blanding av youghurt, banan og frosne jordbær. Kjempegodt!Frosne bær er desverre kjempedyrt i Norge. Gode tips hvis man bruker frosne bær, er å fryse ned selv om sommeren, eller kjøpe med fra Sverige. Myyye billigere i Sverige. Og det minner meg på at jeg gjerne skulle hatt meg en sverigetur snart!

2 kommentarer:

  1. Veldig lurt å plukke selv ja! Bringebær, rips, solbær, blåbær, vi er jo ofte heldige å bo nære marka, så det er bare å hive seg rundt på høsten og høste :-D Smoothies er rågodt, tenker å fikse meg en selv nå, takk for tipset!

    SvarSlett
  2. Smoothie er så deilig! Jeg anbefaler å prøve med vaniljestang og revet sitronskall. Har også fått anbefalt ingefær, men det har jeg ikke prøvd enda.

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)