søndag 31. januar 2010

Propell på besøk!

Hils på Alberto! En nydelig liten dachs-hvalp, 5 måneder gammel og full av energi! Det er hunden til pappan til min venninne Ida-Marie. Ida-Marie hadde hunden på besøk hos seg i helgen, og så kom de en liten tur på besøk til meg og.Første reaksjonen til Muskatt, var å hvese og blåse seg opp, men etterhvert ble det mer lek og moro enn agresjon. Men det er veldig tydelig at katter og hunder har litt forskjellige måter å leke på...

Muskatt slo stadig ut labben mot Alberto når han nærmet seg og ville leke og snuse, men jeg tror ikke det var med klør. I alle fall kom det ingen kvink fra Alberto, og ingen sår. Når Alberto roet seg litt ned, senka Muskatt labben og lot ham snuse, men med én gang alberto begynte å vimse og være villbass igjen, kom labben. Men det var nok lek ja. Og når Alberto ble lei av den sære katten og gikk til et annet rom, fulgte Muskatt nysgjerrig etter.

Muskatt sendte også ut litt blandede signaler.. Som å ligge på ryggen samtidig som han slo ut med labben og hveste. Dette med å legge seg ned på ryggen, skal vel være et signal om at de slapper av og er trygge?

Det var uansett et veldig morsomt møte. Håper Alberto kan komme på besøk igjen!Det ble noen morsomme bilder, selv om det var vanskelig å få til bra bilder av to vimsete dyr.

Edit: film!

6 kommentarer:

 1. Når pusen legger seg flatt på gulvet i en sånn situasjon er det som regel et tegn på underkastelse. Du kan ofte skille mellom det og lek ved å se på ørene til pusen. Legger de det minste på ørene så er de ukomfortable, irriterte eller sinte. Hvesing er alltid en form for aggresjon. Hvis han hveste til lillevalpen mens han la seg på rygg og slo med labben så lekte han nok ikke. Det trenger ikke bety at han ikke likte valpen eller ikke var nysgjerrig på ham, han følte seg nok bare veldig usikker og kanskje litt utrygg innimellom :)

  SvarSlett
 2. Muskatt er nyyyyydelig!

  SvarSlett
 3. Både Alberto og Muskatt er flotte dyr! :) Faktisk, det du skriver om å leke forskjellig.. mamma har jo to Dachs og en Chihuahua, og de leker også helt forskjellig. Til å begynne med skjønte ikke Dachsene allverden av hva Chihuahuaen prøvde på, men nå har de lært hverandre de forskjellige "teknikkene" å lekeslåss på, og har ikke lenger kommunikasjonsproblemer. Fascinerende! :)

  SvarSlett
 4. du har fått en liten award inne hos mig :)

  SvarSlett
 5. Ja,Alberto var selvfølgelig kjempesøt,han også!(-:

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)