tirsdag 5. januar 2010

Kameraveske

Når man har brukt alt for mye penger på kamerahus og objektiv - da er det fint å sy seg en kameraveske, nesten helt gratis (men veldig mange arbeidstimer) :)Vesken er firkantet, litt avlang, og er laget av et tøft, ganske tykt og stivt linstoff ytterst, med grønne retroblomster (samme stoff som blant annet denne tøykurven). Fóret er to lag dacronvatt og to lag ubleket bomullslerret utenpå det igjen, som har har rsydd ruter i på langs og tvers for at de skal bli faste og fine. Inne i vesken har jeg brukt et hvitt bomullsstoff, også det ganske tykt og stivt.

Hanken er av det samme linstoffet som resten av veksen, og det samme med festene til lokket og borrelåsen.Jeg har ikke noe mønster til denne vesken. Den ble til etterhvert som jeg holdt på, og alt er tatt på slump.

Jeg er veldig fornøyd med vesken, og bruker den hele tiden. Den er liten og lett, og enkel å ta med seg i vesken. Og det er akkurat plass til blitzen også :)

Nå har jeg ingen hast med å kjøpe en "skikkelig" kameraveske, før den dagen kommer at jeg kjøper meg flere objektiver. Da vil jeg ha en stor og solig kameraveske, som har plass til mange objektiver, blitz og eventuelle andre greier, i tillegg til kameraet.

5 kommentarer:

 1. Herregud så flink du er! :oD Er det noe du ikke kan? hihi Har lyst og hyre deg inn til og sy litt for meg og leiligheten min :op

  SvarSlett
 2. Hihi, det er mye jeg ikke kan ;)

  Det er ting som dette som er morsomt å sy. Når jeg får en lys idé og kaster meg over symaskina uten noen fastsatt plan. Men slike ting blir det aldri mer enn én av! ;)

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Kjekt å ha noko som skiller seg ut! :)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin..
  Jeg kjenner meg igjen på det med bare en...
  Flink er du hvertfall...
  Linda.

  SvarSlett
 5. For ei søt veske:-) Ei sånn ei vil æ også ha!:-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)