onsdag 20. januar 2010

Hobbyrommet

Jeg tenker stadig vekk på hva jeg kan gjøre med hobbyrommet mitt, for at det skal være funksjonelt, samtidig som det ser bra ut og har plass til mye. Hobbyrommet er det rommet jeg har ommøbler flest ganger, for å få plass til alt og få det til å funke. Men unasett hvordan jeg møblerer, kommer jeg ikke bort fra det faktum at jeg trenger flere hyller og mer gulvplass.

Kom over dette bildet på diyideas.com, og falt fullstendig for hyllesystemet. Veggfaste hyller, helt til taket. Helt genialt, rett og slett. Og de tøffe røde dørene på noen av hyllene gjorde seg også veldig bra. Og jeg lurer veldig på hvorfor det ikker er vanligere med hyller til taket..Men hvordan kan jeg få sånne hyller uten å a) kjenne en snill og real snekker, som trår til og hjelper meg med hyller, b) være handy og nevenyttig og ha krefter til å gjøre noe slitk selv, eller c) betale i dyre dommer for å få inn en snekker til å gjøre det... ?

Det blir nok med drømmene om et slikt arbeidsrom.

5 kommentarer:

 1. Vet du, jeg tror du kan mekke slike hyller sjøl. DU kan klare det ja!

  SvarSlett
 2. Du er heldig som har et eget rom..
  Jeg har en krok av tv-stuen, og det blir rotete hele tiden når tingene mine flyter over alt..
  Kos deg med rommet ditt, og du finner nok en løsning tilslutt..

  Linda.

  SvarSlett
 3. De fleste IKEA-hyller kan vel skrus opp på veggen, så det må da gå an å finne en kombinasjon av hyller som kan brukes? :)

  SvarSlett
 4. Det der så ut som et fantastisk arbeidsrom med utgang mot en fin liten have.

  På ungdomsrommet mitt stod skrivebordet mitt i et karnapp, og faren min snekret hyller rundt skrivebordsplassen, og laget fine profilerte lister rundt. Det er den beste arbeidsplassen jeg har hatt, og jeg hadde alle skolebøkene lett tilgjengelig på nederstre hylle.

  SvarSlett
 5. Fristatprinsessa: njaei.. Kanskje! Men ikke i den forfatningen jeg er i nå for tiden. Men frisk og med energi og overskudd, kunne jeg muligens snekra opp noe skakke greier :p

  Hennes: Jo, takk, det er deilig med eget hobbyrom :) Men det er fuuuullt der :p

  Aslaug Marie: jeg er litt allergisk mot IKEA.. ;)

  Diva: oh, det hørtes fint ut! Man skulle hatt en pappa, lett tilgjengelig for hyllesnekring :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)