mandag 18. januar 2010

Jakke til lufting

Nydelig jakke i deilig og myk alpakka, kjøpt fra Tebasile på Epla, kom i posten i dag. Jeg elsker fargene, mønsteret, fasongen og kvaliteten, og ser for meg at dette blir en jakke jeg bruker mye.Desverre har jeg ikke fått prøvd den på meg engang. Den måtte rett ut på balkongen til lufting på grunn av røykstank, og der må den nok henge noen dager. Det ergrer meg litt veldig, men jeg kommer vel over det når jeg får begynt å bruke den... Fin er den i alle fall!

12 kommentarer:

 1. Hei.

  Jeg kjøpte også noe på Epla som måtte rett i vaskemaskinen på grunn av røyklukt. Det er litt turnoff. Men etter en vask gikk det jo greit... Nydelig jakke!
  Puter med kanin er absolutt en idé! Jeg har laget og solgt et par før, og et kjøkkenhåndkle. Men ikke med akkurat det stoffet. Har ikke så mye igjen, men det kunne kanskje holde til et par puter.

  Ha en fin dag!

  Unni Strand

  SvarSlett
 2. Æsj, ja, røyklukt er turnoff!

  Da skal jeg følge med på om det dukker opp noen puter i Epla-butikken din! Ellers må du gjerne si fra til meg, så jeg får det med meg :)

  SvarSlett
 3. Røyklukt. Blæh og uff. Men den blir nok fin(ere) av litt luftings:)))

  SvarSlett
 4. Uff, så ergerlig! Har vurdert å bestille et par ting fra Epla selv, men nå tror jeg jammenmeg jeg må skrive til selgeren og si at hvis det er røyklukt kommer det i retur.

  Flott blogg iallefall :o)

  SvarSlett
 5. Linda, jeg har ikke inntrykk av at det er et generlt problem på epla altså :)
  Jeg har bestilt myyyye derfra, og hatt samme problem med én annen selger. Sokker fra Kozy (http://idaogmuskatt.blogspot.com/2009/11/ullsokker-kan-man-aldri-fa-nok-av.html)

  Går jo an å sende en melding til selgeren før du kjøper :)

  Det ga meg forresten en idé om at jeg kanskje burde skrive om Epla-butikken min at alt er laget i røykfrie omgivelser :)

  SvarSlett
 6. ja til notetet: "alt er laget i røykfrie omgivelser" på Epla!

  Der forundrer meg at folk enda røyker inne!
  hmphr!

  SvarSlett
 7. Haha! Jeg skal sende link til denne posten til mamma ;D Jeg har lurt på å skrive det på tingene jeg strikker også, men trodde ikke det hadde så mye å si :O

  SvarSlett
 8. Maria, hihi, gjør det! :)

  Da jeg kjøpte sokker fra deg, var jeg litt redd det skulle være røyklukt, for jeg vet jo at du røyker. Ble veldig lettet da de luktet helt fint, og jeg kunne ta de rett på :)

  SvarSlett
 9. Hei,

  Jeg er også selger på epla. Har lagt inn en kommentar om at jeg lager mine ting i røykfrie omgivelser. Synes det er et poeng.

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 10. Ja, for vi røyker jo ikke inne! ;) trooor mamma og de også har slutta med det nå, men jakken ble jo påbegynt for en stund siden ;)

  SvarSlett
 11. hei. det var synd du opplevde det.det er bare å beklage,men det er som maria skrev,jakken ble påbegynnt i sommer,og ingen røyk inne lenger:)
  du kan jo returnere den hvis du vil:)ha en fin dag:)mvh elisabeth

  SvarSlett
 12. Hei Elisabeth! Nei nei nei, jeg vil absolutt ikke returnere den! Den er helt super! :) Nå når den har fått luftet seg, er røyklukten borte, og jakken er helt super. Brukte den i hele går, og har den på meg i dag og :) Nydelig og deilig jakke!

  Flott at dere ikke røyker inne lenger! God helg!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)