torsdag 7. januar 2010

Snipp Snapp Snopp

Nå er ballene borte, og Muskatt svimer rundt og suser etter narkosen tidligere i dag. Sløve øyne og vinglete kropp. Men inngrepet gikk helt som det skulle, og han er balleløs og ID-chippet.

Det ble IKKE tatovering i øret. Jeg konkluderte med at det både er stygt og unødvendig. Fikk en del innspill både for og i mot, her på bloggen og på facebook, men siden det ikke kom noen uslåelige argumenter for tatovering i øret, droppet jeg det. Og for å oppklare litt: tatoveringen i øret er ikke et ID-nummer, det står bare "ID" for å synliggjøre at han har chip. Men siden han er en så vakker og velstelt rasekatt, må det jo være åpenbart for noen som skulle finne ham at han tilhører noen ;) Og han er dessuten innekatt, så sansynligheten for at jeg skal trenge ID-merking overhodet, er relativt lav. Så sånn ble det :)

Jeg forsøkte å ta et par bilder av den slappe potetsekken som har slått seg til ro i fanget mitt. Det ble et litt snodig bilde - men jeg legger det uansett ut, med fare for å ødelegge litt for de som har gitt meg komplimenter for å ta fine bilder ;)Nå får vi bare håpe på at han lar såret være i fred, og at det gror slik det skal. Håper også han sover gjennom hele natten, uten å finne på noe tullball som kan skade ham.

2 kommentarer:

 1. Så bra at alt gikk fint.
  Og at du ikke tok den stygge blå greien i øret, det skjemmer ut en vakker katt.
  Hvor gammel er Muskatt?
  Jeg må snart bestille time til potetsekken
  min.
  Hils pus..

  SvarSlett
 2. Stakkars liten, ikke så greit å være i bakrus etter narkose. Det er min Rasmus helt enig i. Men lurt med chip & kastrering ja, man vet aldri. Klem til pus :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)