mandag 4. januar 2010

Manndom

Stakkars lille Muskatt.. Der ligger han og sover og har det fint, og vet ingenting om at han skal til dyrlegen for å fjerne manndommen på torsdag.

Samtidig med kastreringen, skal jeg få satt inn chip i nakken hans. En bitteliten microchip som inneholder elektronisk informasjon om at han tilhører meg :) I tillegg vil de tatovere ham i øret, for å synliggjøre at han er ID-merket. Men jeg heller mot å droppe den tatoveringen. Det burde jo holde med chip? Tror jeg hadde kommet til å irritere meg veldig over en skjemmende tatovering midt inne i øret på den vakre katten min. Nei, det blir nok ikke tatovering. Men ID-chip og kastrering, det blir bra!

9 kommentarer:

 1. Hei.
  Ja, jeg har en som ligger her ved siden av meg som også snart skal til pers.
  Jeg hadde bestilt time før jul, men droppet den og venter litt, er redd jeg skal ta han for tidlig. Han er 8mnd no.
  Jeg kommer også til å chippe han, har gjort det på hunden vår, og føler meg tryggere.
  Blir ingen tatoo her i gården heller, de er veldig stygge. Det er ikke særlig fint med en blå liten dings i øret..
  Lykke til på torsdag.
  Linda..

  SvarSlett
 2. Jeg syns ikke den tatoveringen syns jeg, pga all kattehåret som ofte er i ørene. Men smak og behag. Lykke til på torsdag!

  SvarSlett
 3. Dakar Muskat :o( Ikke greit det der hehe. Charlie, katten min, ble kastrert i sommer. Etter to uker med noe for jææævelig leven. Han har alltid vert innekatt så har heller ikke brydd seg med og ut, men i sommer var det helt grusomt! Så da var det rett til dyrlegen og snipp snapp :op Var litt av et morsomt syn når han våknet av narkosen hihi

  SvarSlett
 4. Nydelig, nydelig, nydelig pusemann! <3 Lykke til!

  SvarSlett
 5. Tatoveringen kan være greit å ha i forhold til fremmede som er usikre på om katten har en eier eller ikke. Hvis Muskatt ved et uhell skulle forville seg bort. Ikke alle som kommer over en 'hjemløs' katt sjekker om den er mikrochippet før de velger hvordan de skal forholde seg til katten.

  SvarSlett
 6. Enig med Anonym, Ida. Du burde merke han i øret også. Siden han er hannkatt så kommer han seg fortere på beina igjenn etter en sterilisering, men du kan nok kanskje vente deg en katt som trenger litt ekstra tlc noen dager fremover .. Tvitvi til Muskatt :)

  SvarSlett
 7. Linda: Lykke til med kastrering av Oscar! Det er visst best å ta kastreringen FØR de begynner å vise manndomstegn, ellers kan uvanene henge igjen etter kastreringen har jeg hørt. Så det kan være lurt å få gjort det nå i januar.

  Licota: Det kommer sikkert an på hårveksten til hver enkelt katt. På Muskatt ville en tatovering blitt veldig synlig :/

  Mandy: Hihi, ja, med innekatter er det ikke noe å lure på, bare å snipp snapp og vekk med det :p

  Shamini: Takk :)

  Anonym / camsen: Du har jo selvfølgelig et poeng der, men jeg velger å tro at alle vil se at en så pen og velstelt rasekatt som Muskatt, tilhører noen. Og så kan jeg jo bruke halsbånd hvis jeg er i situasjoner der han skal gå litt ute :)

  camsen: tlc?

  SvarSlett
 8. Å det er så lite morsomt å tenke på de få dagene før!:/ Jeg har jo en hannmons på 1 1/2 år (Basse) og kastrering er nok det mest fornuftige jeg har gjort for han.. Så lurt med en slik pakke med kastrering, chip og vaksiner til en ok sum.. Det betyr så mye for fremtiden!;)

  Også vet de jo heldigvis ikke no om at ting og tang er vekk heller;)

  SvarSlett
 9. tlc= tender loving care :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)