fredag 29. januar 2010

Ting blir til

Alle tingene jeg lager, blir til av at jeg selv føler et behov for noe. Og etter jeg har sydd ett eksemplar til meg selv, og prøvet og feilet litt, kan det bli flere eksemplarer som jeg vil selge på Epla.

Det er jo ingen tilfeldighet at det dukker opp iPhione-etuier i butikken min, et par dager etter jeg fikk meg iPhone. Eller at varmedyr og varmeputer kom når det begynte og bli kaldt, og jeg tok frem min egen varmepute og begynte å bruke den. Uglepakkene lagde jeg også fordi jeg trengte en liten oppbevaringssak til smålapper. Og så ble det flere. Jeg så behovet.

Majakjolene ble til da jeg skulle i bursdag til Maja, på 1-års-dagen. Jeg klipte og sydde fullstendig etter mønster i eget hode, og ingen mål. Det resulterte i kjolen på bildet under. Litt for stor, men et fint utgangspunkt. Jeg gikk hjem med nødvendige endringsplaner, og sydde flere kjoler. Og sånn startet det hele.5 kommentarer:

 1. Hei.
  Endte tilfeldigvis inne på bloggen din.
  Så utrolig fin blogg du har!
  Ha en fortsatt fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Maganda er levebrødet mitt, så når jeg sitter å syr og lager ting hele dagen blir det større volum av det..og heldigvis flere salg :)
  Så jeg er kjempeglad for at Epla åpnet, det gjør meg i stand til å fortsette med syingen dette året vi bor i Bodø.

  Ser at det var du som handlet den flotte strikkede jakken jeg siklet etter på Epla :) Det skulle ha vært mulig å legge igjen kommentar etter man har kjøpt noe på Epla, så man kan si i fra om f.eks ting som stinker røyk..

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Hei hei, Anne Line! Koselig at du fant veien hit :)

  Gunn: Så moro at du kan drive med Maganda på heltid! Veldig søte ting du lager. Det er tydelig at mange faller for de du syr, med god grunn :)

  Strikkejakken har fått et veldig godt hjem, ja!

  SvarSlett
 4. Noen som helst sjanse for at du kunne laget iphone-etui i uglestoff? syntes det var så tøft, og kunne tenkt meg en sånn ;)

  SvarSlett
 5. Ja, faktisk! Jeg har ikke hatt uglestoff før, men bestilte to veldig veldig tøffe uglestoff her om dagen. Så det kommer, det kommer :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)