fredag 15. januar 2010

Jordbærsmoothie

Finnes det noe bedre mellommåltid? :) Jeg har hatt en periode nå, som jeg helt har glemt å lage smoothies. Men så ble jeg heldigvis minnet på det igjen.

Jeg lager stort sett smoothies helt på slump, etter hva jeg har i huset av frukt, bær, fruktjuicer og yoghurter. Men til jul fikk jeg en diger smoothie-bok, så nå får jeg vel begynne med å kikke litt på oppskrifter, og få noen gode tips derfra. Og så må jeg kjøpe inn litt mer frosne bær. (Sverige anbefales! Frosne bær i Sverige koster omtrent 1/4-del av det det koster i Norge, hvis jeg husker rett. I alle fall er det mye billigere.)Denne består av:
- 1/2 banan
- Et par desiliter frosne jordbær
- En skvett eplemost
- Noen spiseskjeer Ja vaniljeyoghurt


Og til dere som lurer på hvordan det går med den lille pelsdotten som sitter i vinduskarmen og er veldig interessert i smoothien min.. Han har det kjempefint. Kastreringa gikk kjempebra, såret er fint og akkurat som det skal være, og han har ikke endret oppførsel det aller minste :)

3 kommentarer:

 1. Nydelig den pelsdotten din, håper han fikk smake :)

  SvarSlett
 2. Så flott at han har det bra.
  Jeg gruer meg jo litt jeg, til den kastreringen.
  Men han har nok ikke lenge igjen med alt en hankatt trenger. Eller egentlig ikke trenger..

  Ha en fin helg begge to, og drikk ikke for mye smoothi, da får man vondt i magen.. ;o)

  Linda

  SvarSlett
 3. Ååh:) Bær må jo kjøpes i Sverige.. Det har jeg helt glemt av:) Kjøper slike bærposer på coop, og de er jo heller ikke sååå billig at det gjør no.

  Så bra at pusen har det fint etter kastreringen:) På Basse pusen min merket vi heller ikke noe forskjell på adferd, så det er ganske flott:-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)