fredag 20. november 2009

Ørepynt

I dag morges kom jeg over en Pacman-nøkkelring hos "VyanMica Design"Epla. Herlig idé å bruke nobbyperler på den måten. Det var nesten så jeg fikk lyst til å bestille fra henne, for å sponse den gode ideen. Men fordi jeg har nobbyperler, strykejern og øredobbfeste for hånden, lagde jeg et par øredobber selv i stedet :) Så ble de jo også akkurat som jeg ville ha dem. Ble knalltøft, om jeg skal si det selv, og jeg hadde dem på meg da jeg gikk til posten og butikken i stad.Og, som nevnt tidligere idag, var ikke mitt andre epla-kjøp langt unna. Det kom i posten i dag: "Øreringer i sølv med venezianske glassperler" fra Marieflyfly. Nydelige greier.

En smule nettere enn de jeg laget selv :pBare synd jeg er latterlig overfølsom for nikkel. Jeg reagerer til og med på sølv, og jeg reagerer på slike ting som gullsmeder har lov til å si at er nikkelfritt, fordi det inneholder under en veldig lav prosent nikkel. Noe sølv går bra i små doser, men jeg har merket at det er stor forskjell på sølv. Sølvfestene jeg brukte på Pacman-øredobbene, var merket "Sterling silver 925 S". Det tålte jeg IKKE. Så nå håper jeg bare jeg tåler de fra Marieflyfly.

4 kommentarer:

 1. Glemte å ksrive målan te dæ igår, å nu e æ ikke heeelt sikker på ka målan va lenger :)
  Men, trur d va 45x45 ca :)

  Kule øredobba!!

  Hilsen fra Riga-fareren :D

  SvarSlett
 2. så vackra örhänge. specillt pacman skulle se riktigt vackra ut på dej!:)

  SvarSlett
 3. Herlige øredobber du har laget. Det er spennende at det er kommet et nettsted som Epla i Norge. Må nok følge med der. Lykke til med butikken din :-)

  SvarSlett
 4. Superkule øredobber du lagde! Det var en god idé. :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)