mandag 23. november 2009

Påfyll

I dag har jeg vært på Stoff&Stil og kjøpt så mye fine stoff! En del av stoffene har jeg fra før og trengte påfyll av, og en del er helt nye, som jeg gleder meg til å gå løs på. Jeg har mange planer i hodet mitt nå, med fine ting; både som jeg skal ha selv, og som jeg skal legge ut i epla-butikken min etterhvert. Dette blir bra :)

PS, og alt er selvfølgelig naturmaterialer!

8 kommentarer:

 1. Herlege stoff...
  Driv litt reklame for deg på bloggen min ;-)

  SvarSlett
 2. Åh, det var mange fine stoffer. Bestmora mi var sydame, og som barn elsket jeg å se over hyllene og eskene hun hadde med stoff. Hun var flink til å ta vare på rester, og tryllet fram de stiligste antrekk til Cindy dukkene mine.

  SvarSlett
 3. Hei :) Hvordan går det på epla? Har du solgt mye? Jeg avventer litt, jeg, før jeg eventuelt slenger sammen en liten butikk jeg også :)

  SvarSlett
 4. Oi, herlige stoffer:):)

  Nå har jeg brødene du skrøt sånn av i ovnen min..
  Jeg er en klovn med gjær, men håper det går bra!!! Hehe..
  Også var jeg så besatt av oppskriften vettu - altså det sto: kakk i brødene etter en time slik at de faller sammen igjen... jeg ventet jammen 2 timer og SÅ kakket jeg i de! Jammen fikk jeg panikk for at de kanskje ikke ville heve seg mer:p Så jeg putta de raskt inn i ovnen.. Håper de ikke blir steinharde nå da:D

  Må bare gjenta at bloggen din er så super fin:D Mitt lille forbilde du ja!

  SvarSlett
 5. Sigrid: Ooh, så moro :) Takk for reklame!

  Diva: Gamle mennesker er ofte litt flinkere med rester enn oss andre ;) Høres ut som du hadde noen veldig bra kledde cindydukker ja! Moro :)

  Antidamen: Det går SÅ BRA! Lag butikk ASAP! ;)

  Løvinnen: Nå er jeg spent på hvordan brødene ble! Det høres ut som du har gjort noen litt rare ting ang. hevinga ja. Men det kan jo bli bra fordet? :)

  Altså.. jeg skrev IKKE "kakk i brødene etter en time slik at de faller sammen igjen". Jeg skrev da "dytt ned deigen etter en time". Og med det mener jeg å kna den litt og. Det kunne jeg kanskje spesifisert litt bedre, men.. :)

  Overheving gjør ingen verdens ting! Det hever uansett like bra etterpå. Så hvis du har hevet deigen for lenge, bare kna den sammen igjen og hev den resten av tiden på vanlig måte.

  Aaaw, du er nå søt da :) Forbilde og greier, hihi :) *rødme* :)

  SvarSlett
 6. Heia!
  Hvor handler du stoffer og hvor my gir du ca for metern?

  SvarSlett
 7. Heihei :)
  Jeg handler stort sett stoff på Stoff & Stil i Drammen. Godt utvalgt og greie priser. http://www.stoffogstil.no/
  Stor forskjell på meterprisen, men mange av de jeg kjøpte nå sist (enkle lin- og bomullsstoff) ligger på 50-70kr meteren.

  SvarSlett
 8. Ååå jeg skal på stoff og stil på lørdag. Gleder meg!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)