I dag har jeg laget krydret kikertstuing igjen, som jeg også gjorde
mandag 21. februar. Den er fra oppskriftsboka "gourmet vegetar", som jeg har brukt mye de siste ukene. Lagde stor porsjon, så denne uka blir det faktisk kjøttfritt to dager på rad!
Den rosa pelargonien min burde absolutt vært klipt ned, men nå blomstrer den så fint at jeg ikke har hjerte til å gjøre noe med den. Så får den heller stå der og være diger.. :)
Ooomnomnom! Det ser sååå godt ut :) Har du postet oppskriften på dette noe sted? O.o
SvarSlettJepp, kjempegodt! Jeg har visst ikke skrevet denne oppskriften, annet enn at den inneholder gresskar, kikerter, brekkbønner, squash, løk, hvitløk, tomater, oregano, spiskummen, allehånde og chillipulver.. Oppskriften er fra "gourmet vegetar", som bare koster 99kr og er kjempebra! (Nei, jeg er ikke sponset av denne boka, altså... hihi)
SvarSlettJeg så det, bare lurte på om du hadde postet oppskriften også. Da må jeg ut å kjøpe bok, for dette så alt for godt ut til å gå glipp av! :)
SvarSlett