tirsdag 15. mars 2011

Se min kjoleJeg har lenge hatt lyst til å sy kjoler til meg selv etter gamle 50/60-talls-mønstre (som jeg f.eks. påberoper meg at jeg skal gjøre i dette blogginnlegget). Men dessverre er jeg jeg er helt allergisk mot å lese bruksanvisninger og finne ut av mønstre. Så for noen dager siden tok jeg grep, og lagde mønster selv og fant ut av fremgangsmåten etterhvert som jeg holdt på. Det er meg og syingen min i et nøtteskall... :pVeldig fornøyd med hvordan denne røde kjolen med hvite prikker ble! Flere kjoler etter samme mønster ligger halvferdig på sybordet, og kommer antageligvis til å bli flittig brukt i sommer :D23 kommentarer:

 1. Ååååh så fiin :O))) Så flink du er!!!! Synes du skal sy flere og legg de ut i butikken din jeg ;-) Elsker polkadots, elsker kjoler og elsker rødt! Og så elsker jeg bloggen din også :O) hihi

  SvarSlett
 2. Hihi, det var voldsomt til elsking! Takk! :P Har vurdert om jeg skulle laget noen og solgt også, men da hadde det i så fall bare blitt kjoler i Ida-størrelse.. Tør ikke lage kjoler jeg ikke får testa ut. Vi får se hva det blir til.. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole!! Du er så flink!

  SvarSlett
 4. åh..jeg og vil sy meg en slik! N-Y-D-E-L-I-G!

  SvarSlett
 5. Hva betyr "ida størrelse"? :) XS?

  Hilsen Anne Marit

  ps. NYDELIG kjole!

  SvarSlett
 6. Så flott den ble! Også er det så fint å se en norsk jente uten solariumshud! Porselenshuden din er misunnelsesverdig - ta godt vare på den!

  PS: Dette stoffet hadde nok også vært fint til en Maja-kjole. hint, hint...

  SvarSlett
 7. å, fint. skulle ønske jeg kunne sy mine egne klær!

  SvarSlett
 8. Åh, så utrolig fin den ble!! Kjempeflink er du!!

  Nå har jeg lagt meg til som følger, for jeg har startet egen blogg, om mine hekledilla'er og andre dilla'er, så ta gjerne en titt etterhvert..

  SvarSlett
 9. Suuuperfin! :) Åh, sånn har jeg også lyst på, sukk.

  SvarSlett
 10. oi den var utrolig fin! Så flink du er! En slik kjole skulle jeg ønske jeg klarte å sy :)

  SvarSlett
 11. Kjempefin! Du er så flink! :)

  SvarSlett
 12. Wow! Hvis du har lyst til å legge ut mønsteret til salgs blir i alle fall jeg veldig glad! Kanskje man kan klare å lage andre størrelser ut av det også (når man lærer seg å sy på ordentlig)?

  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 13. Kjempefin, har også tenkt å lage iaf en kjole til sommeren. hvordan vet du hvor/til hvilken punkt du må sy inn ved brustene :o

  SvarSlett
 14. Jeg er mektig imponert over kreativiteten din, og talentet ditt! Kjolen er kjempelekker, og du ser smashing ut. :)

  SvarSlett
 15. Anne Marit: Haha, nei :p Ida-størrelse er ca M, eller en mellomting mellom small og medium.

  Nostalgic in Maine: hihi, ja ikkesant :p Jeg syns solarium er tull, og soler meg aldri på annen måte heller.. melkehvitt hele året!

  Kristine: mønsteret er veldig enkelt og greit. Du kan f.eks. ta en topp du liker passformen på, og basere mønsteret til overdelen på den. Den nederste delen er det jo omtrent ett fett hvordan du lager.. :p

  fliu: prøver den på meg og tester hvor det ser best ut.

  Og til alle: TUSEN TAKK for så enormt mye hyggelige kommentarer! :D

  SvarSlett
 16. Så FLINK du er!!
  Selv fikk jeg symaskin til jul i fjor, og jeg har enda ikke lært meg å sy..*skamme seg*

  Har du gått noe kurs eller noe?

  SvarSlett
 17. Ida: Jeg er selvlært, men det har jo tatt noen år med syinteresse, prøving og feiling.. :) Foreslår at du får tak i noe billig stoff du ikke er redd for å prøve deg frem med, og så bare prøve i vei!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)