lørdag 19. mars 2011

Loppemarkedsesongen kommer sakte men sikkert i gang...

Etter det første loppemarkedet gikk av stabelen for nøyaktig en måned siden, har det vært en lang pause uten loppemarkeder. Men NÅ begynner det å bli ordentlig sesong! Jeg har vært på loppemarked på Lillestrøm i dag, og fikk da med meg littegrann, selv om det var ganske lite der.

I stoffavdelingen brukte jeg hele 5 kr! Ikke noe å juble for der, med andre ord. Men i kjøkkenavdelingen fant jeg denne herlige mugga med tre tilhørende glass:Jeg syns det er så pent med litt brekninger i glasset, og litt farge. Og se så fint solen spiller i det!

Et skikkelig 70-talls-kakefat fikk også bli med meg hjem. Eller er det ostefat kanskje (det er ganske lite)? Jeg likte det i alle fall godt.8 kommentarer:

 1. Nyelige glass! Æ like! Fin hælg! :)

  SvarSlett
 2. å, veldig fint. her er det loppemarked neste helg, hurra! skulle ønske jeg hadde lappen og bil, hadde vært så mye enklere å komme seg rundt.

  SvarSlett
 3. Flotte glass, og søtt lite fat!!
  Jeg gleder meg også til loppesesongen begynner herover, men må nok holde ut 2 uker til...

  SvarSlett
 4. Karl-Martin Skontorp20. mars 2011 kl. 02:38:00 CET

  Hadde lokket på ostefatet vært litt høyere kunne du plassert en rød telefon under: http://www.google.no/images?&q=batphone

  SvarSlett
 5. Heisann, fiiine bruktfunn.
  Jeg kjøpte Kardemommebykjolen fra Epla-butikken din. Jeg er helt forelska i den kjolen. Så utrolig fint sydd og helt fantastisk koselig stoff.Jeg har ikke peiling på å sy, men min mor har sydd klær i alle år og er imponert.
  Nå henger kjolen i trappeoppgangen vår. Jeg måtte jo ta noen bilder og legge ut på bloggen min. Viser til dine sider. Etterhvert skal den få bli dekorasjon på lille Mathilde sitt rom til hun en dag kan bruke den.
  God søndag :)

  SvarSlett
 6. Hei Ida, greia er at Mathilde ikke er født ennå. Det er noen uker igjen. Litt tullete å kjøpe kjolen da, men jeg greide bare ikke å lå vær. Kombinasjonen nydelig kjole og Kardemommeby ble for fristende. Tenkte først å gi den til et av mine fadderbarn, men når jeg så hvor dekorativ den var så greide jeg ikke det. Det må bli Mathilde sin. Den matcher fargene vi skal ha på rommet hennes utmerket og skal få hedersplass :) Har du igjen mer av Kardemommeby stoffet og kan sy en liten kjole? Det hadde jo vært supert.

  SvarSlett
 7. Haha, det er SÅPASS lenge til hun kan bruke den ja. Litt tidlig :p

  Jeg har ikke veldig mye igjen av kardemommestoffet nå, men håper på å finne mer i løpet av loppemarkedsesongen som begynner nå! I fjor fant jeg flere kardemomme-dynetrekk, så jeg krysser fingrene for at jeg får like mye flaks med meg i år :) Da kommer det i så fall flere kardemommekjoler i størrelse 1-2 år, men de er det jo også en stund til Mathilde kan bruke.. ;) Jeg kommer ikke til å lage mindre kjoler enn det (begrunnelse her: http://idaogmuskatt.blogspot.com/2011/01/en-darlig-ide.html)
  Godt kjolen kommer til nytte som veggpynt så lenge! Kardemommemotiv må jo være flott for barn å ha rundt seg, enten det er som kjole eller veggpynt :)

  Lykke til med fødselen! :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)