søndag 6. mars 2011

Fastelavn!

I dag er det fastelavnssøndag, flott vær, 5-mila i Holmenkollen og skiskyting i Khanty-Mansijsk. Hæli! Jeg har ikke tenkt til å bake fastelavnsboller, men om jeg skulle gjort det, hadde det blitt etter denne knallgode oppskriften dere kan finne ved å trykke her. Fantastisk bolleoppskrift som jeg har hatt stor suksess med mange ganger før.

Ha en flott fastelavnssøndag, alle sammen! :)

5 kommentarer:

 1. oi, eg hadde faktisk gløymt eit øyeblikk at det var fastelavn idag. Og eg som ikkje har baka bollar!! Jaja..

  Ha ein fin søndag! ;)

  SvarSlett
 2. jeg viste ikke at det var fastelavn i dag :( og nå vil jeg ha fastelavnsboller...

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg har nå kjøpt meg symaskin-Janome Easy Jeans, men da jeg skulle sy i dag så ble jeg litt skuffa. Synes ikke stingene ble fine og jevne. Sydde rettsøm og sikksakk (vanlig og til applikasjon) På sikksakk måtte jeg ha trådspenningen på 1 for at stingene skulle bli fine på oversiden. Og rettsømmen fikk jeg ikke fin i det hele tatt...Fulgte bruksanvisningen til punkt og prikke. Hadde du noen startproblemer med din maskin? Hvilke innstillinger bruker du når du syr f.eks. rettsøm? Tror jeg må levere den inn til sjekk. Kjedelig når den er helt ny...

  SvarSlett
 4. Elisabeth: oi, så kjedelig! :( Jeg har ingen gode tips, annet enn å ta den med tilbake til der du kjøpte den, og høre hva de sier. Får håpe det bare er enkle grep som skal til!

  SvarSlett
 5. Så flott fastelavnsris - jeg planlegger å bake i morgen - kan godt spise fastelavns boller på fetetirsdag også ;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)