onsdag 9. mars 2011

Ullkjole til hverdags

Jeg blir så glad når jeg finner fine hverdagsklær i svart, hvitt og grått! Siden jeg bruker såpass lite farger, liker jeg at klærne i stedet har detaljer som gjør dem "fargerike". Denne ullkjolen falt jeg fullstendig for da jeg fant den i butikken Linnspinn vintageEpla.

Nydelig snitt, og tøffe detaljer i halsen. Perfekt og pen hverdagskjole, og så er den fin med svart strømpebukse og svart cardigan til - som er kravet jeg har til kjoler og skjørt om vinteren.11 kommentarer:

 1. wow nydelig kjole, hvor fant du den??

  Hilsen Anne Marit

  SvarSlett
 2. Takk :)

  Anne Marit: les innlegget før du spør.. ;)

  SvarSlett
 3. Wow, griselekker kjole!! Og ja, dette er en anledning som krever to utropstegn!

  SvarSlett
 4. fiiin! liker kjoler som er varme.

  SvarSlett
 5. et lite apropos til kjøpestoppen din: merket du at du sparte penger på dette også? jeg er sykt pro kjøpestopp (av unyttige ting som jeg egentlig ikke trenger. som klær. jeg mener, jeg HAR nok klær altså), men har ikke helt viljestyrken for tida. samtidig er jeg utrolig flink til å spare penger, og trenger å gjøre det, så nå slo det meg at om jeg kunne få et økonomisk insentiv til å kjøre en ny kjøpstopp (av nye, masseproduserte greier), så hadde det kanskje vært lettere å faktisk gjennomføre. igjen, vil det si: jeg hadde nemlig et ca shoppingfritt halvår i 2007. det var sykt digg.

  SvarSlett
 6. vaarloek: absolutt! Selv om jeg bruker penger på å kjøpe brukt og vintage, merker jeg at jeg sparer mye penger på dette. Det er veldig mye nytt og fristende man absolutt IKKE trenger, og etter jeg innførte kjøpestoppen merket jeg at det vare en liten befrielse å bare drite helt i sånne impulser. For meg har det ikke pleid å funke så bra med sånn "skal være flinkere"-holdning, men det å kutte HELT har funka kjempebra. Da har det liksom ikke vært noe å lure på engang, og ferdig med det. Har definitivt spart en del penger jeg ellers ville brukt på helt unyttige ting. Lykke til med kjøpestoppen din, og sparingen!! :)

  SvarSlett
 7. åååå Linnspinn er en av mine aller beste venner fra Melbourne! Nå ble jeg glad! Hun er så stilig, og det ble du og!

  SV: Jeg husker det pelsinnlegget ditt, og i motsetning til hva jeg fryket er de aller fleste tilbakemeldingene bare positive. Det er jo bedre å gjenbruke enn å kaste, og selv syns jeg ikke ekte pels signaliserer noe annet enn juksepels, sånn i motebildet. Også er den søren meg fantastisk mjuk, som å klappe ei katt jo! Haha, vet nesten ikke om det er lov å snakke sånn engang ;-)

  Oppdaga forresten nettopp det der med at du kun svarer i egen blogg, så om du har svart på noe jeg har skrevet tidligere har jeg ikke vært tilbake og lest det. Sånn kan det gå, sjekker bare nye innlegg med bloglovin og glemmer hvor man har kommentert og slikt :-)

  SvarSlett
 8. Wow, skikkelig stilig Mad Men antrekk:-)

  SvarSlett
 9. Sorry, jeg syntes bare at kjolen var så nydelig (så på facebook at du linka til siden med bildet av kjolen)!

  Anne Marit

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)