Og med denne middagen fikk jeg bekreftet at linseboller egner seg helt ypperlig til nedfrysing. Bollene var nemlig halve porsjonen fra forrige gang, så i dag trengte jeg bare å lage sausen. Veldig fint med all halvfabrikat man kan lage selv!
mandag 21. mars 2011
Meat Free Monday - Bhuja-linsegryte
Denne ukas kjøttfrie middag, ble en reprise fra noen uker tilbake. Bhuja-linsegryten tror jeg er den beste kjøttfrie middagen jeg har laget! Så herlige smaker og kombinasjoner. Trykk her for oppskrift. Eneste forskjellen fra forrige gang, var at i dag brukte jeg brekkbønner i stedet for asparges. Like godt.

Og med denne middagen fikk jeg bekreftet at linseboller egner seg helt ypperlig til nedfrysing. Bollene var nemlig halve porsjonen fra forrige gang, så i dag trengte jeg bare å lage sausen. Veldig fint med all halvfabrikat man kan lage selv!
Og med denne middagen fikk jeg bekreftet at linseboller egner seg helt ypperlig til nedfrysing. Bollene var nemlig halve porsjonen fra forrige gang, så i dag trengte jeg bare å lage sausen. Veldig fint med all halvfabrikat man kan lage selv!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)