søndag 15. august 2010

Meat Free Monday

Etter tips fra en veggisvenn, skal jeg prøve meg på Meat Free Monday. Jeg elsker kjøtt, og kunne aldri blitt vegetarianer på heltid, men det går jo an å ta noen kjøttfrie dager? :)

Flere fine vegetaroppskrifter har nettopp kommet meg i hende, så jeg benytter anledningen til å prøve en av de, og kommer til å blogge oppskriften en av de nærmeste dagene!

Noen flere som blir med på en Meat Free Monday i morgen? :)

6 kommentarer:

 1. Jeg har kjøttfri hverdag jeg. Dyrene i dette landet blir behandlet så dårlig at jeg vil ikke være med å støtte dyremishandling...

  Men jeg ville egentlig bare sifra om at det er en bra norsk side på facebook som heter kjøttfri mandag, og de poster flotte oppskrifter hver uke :O)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har! :-) og så masse fint du lager! Jeg blir helt imponert! Du inspirerer meg! og siden jeg har som mål i høst å teste ut ting i matveien skal jeg jammen meg hive meg på meat free monday så får vi se hva jeg får snekret sammen i løpet av mandagen ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg kan godt være med på veggismandag! Jeg elsker kjøtt selv, og i sommer har det blitt ganske mye av det fordi jeg har spist middag hos min egen familie og svigerfamilien, pluss en del restaurantmat! Men til vanlig spiser jeg egentlig lite kjøtt, mest fordi det er så dyrt. Og nå som studentlivet starter og jeg skal bo for meg selv igjen så blir det nok lite kjøtt igjen, og da er en meat free monday ganske enkel å få til :D

  SvarSlett
 4. Jeg har grønnsaksfri mandag.

  SvarSlett
 5. Heimlaga: Men betyr det at du ikke er fulltidsvegetarianer, men spiser kjøtt om du vet at dyrene har hatt gode levevilkår etc.?
  Takk for tips om facebookside, den så fin ut!

  Micano: takk takk! Det er veldig koselig å kunne inspirere folk! :) Lykke til med meat free monday!

  June: Hihi, det var jo også et argument for å leve på veggismat :p Lykke til med meat free monday, og med studiestart!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)