onsdag 11. august 2010

Kort spørsmål

Når dere kjøper håndlagde produkter som er redesignet - altså at stoffene har vært noe annet før - foretrekker dere at det står hva det har vært, eller er det unødvendig informasjon?

Jeg bruker nesten bare stoffer fra gamle duker, gardiner og dynetrekk for tiden, i tillegg til noen løse stoffbiter fra loppemarked. Jeg skriver alltid at det er redesign, men har ikke pleid å skrive hva det har vært.

Hva syns dere? Skal jeg begynne å skrive på hvor det stammer fra?

PS, takk for veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på "Ukens selger"-intervjuet. Det er utrolig koselig å bli satt pris på, og få så god respons! :)

9 kommentarer:

 1. jeg synes du kan gjøre som du føler for. slik info kan være spennende om det ikke blir for mye tekst eller for arbeidskrevende for deg. At det er redesign er tross alt det viktigste.
  Men kanskje andre mener noe annet...

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 2. For min del spiller det ingen rolle hva stoffet har vært brukt til tidligere, så jeg ser ingen grunn til å nevne det. :)

  SvarSlett
 3. Hvis det er viktig for deg, kan du vel gjøre det, med mindre det blir masse ekstra arbeid... Personlig ville jeg ikke kreve å vite det, da det ikke ville gjøre noe til eller fra om jeg ville kjøpe det. Med andre ord; unødvendig informasjon, synes jeg. Spar deg selv for den jobben :)

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte noe hos maganda som jeg gav bort i gave. både jeg og hun som mottok gaven synes det var artig og koselig å vite hva "tingene" hadde vert før :O)

  SvarSlett
 5. Jeg syns det er veldig spennende å vite litt om hvor stoffet kommer fra eller hva det har vært tidligere :) Det gir plagget/tingen litt mer sjel, liksom.

  SvarSlett
 6. Nevn det! Det er gøy og interessant og gir en ekstra dimensjon til produktet. :)

  SvarSlett
 7. Jeg stemmer for å fortelle så mye historie som overhodet mulig :-D Folk bestemmer jo selv hva de bruker tid på å lese. Selv handler jeg mye heller ting med sjel/historie enn noe anonymt og masseprodusert. Et eksempel, jeg kjikket på et smykke formet som en ugleklo, og da jeg leste mer om det var det laget av resirkulerte pistolkulehylster (eller hva det heter) og støpt etter en form de hadde laget fra ekte ugleføtter hos en utstopper. "Using bullets to create, and not destroy." Smykket ble kjøpt for å si det slik :-)

  SvarSlett
 8. For min egen del spiller det ikke noe rolle. Men som de andre har nevnt så kan det være av interesse for andre.
  Men du kan jo skrive generelt ,som du skrev i innlegget, at du i hovedsak bruker gamle dynetrekk, gardiner og duker. I tillegg vil jeg bare si at jeg har gått og lusket her uten å gi så mye lyd fra meg, jeg ville bare si at du lager kjempeflotte saker og jeg skulle ønske jeg hadde en liten jente til å kjøpe en kjole til:)

  SvarSlett
 9. Jeg syr også masse i retrostoffer og som en del andre her, så syns jeg produktene blir enda mer verdige om de har en historie.

  Sammen med en venninne har jeg laget en kolleksjon vi har kalt "det var en gang".
  Vi henger på merkelapper med logoen vår, og nedenunder lister vi opp hva plagget en gang har vært. Logoen har vi trykket og så skriver vi på resten for hånd! Det går så fint så!

  Her er et eksempel:
  Det var en gang...en lakenpose, et kjøkkenhåndkle, et putetrekk og en blonde fra en utslitt bluse....


  Solveig

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)