mandag 9. august 2010

Maja vokser!

Lille søte Maja vokser, og trenger snart større Majalkoler. På torsdag fikk hun en av kjolene jeg har laget i str. 3-4 år. Den er fortsatt litt stor, men brukbar. Og de små kjolene hun har er også fortsatt brukbare. Det er noe med denne kjolemodellen som gjør at den passer veldig fint på mange størrelser - og når den er litt liten som kjole, blir den en fin tunika.. :)

Og SÅÅÅÅ søt er Maja i den nye kjolen (ikke det at kjolen kan ta æren for hvor søt hun er, men..)

Jeg elsker stoffet i denne kjolen. Det er så herlig søtt og tøft på samme tid, med nydelige fargekombinasjoner. Det ligger også en i den minste størrelsen ute på Eplaen min. Den blir nok enda finere med en hvit eller rosa trøye under, men fungerer også helt fint uten noe under :)

5 kommentarer:

 1. Søt kjole på søt jente! :)

  Gratulerer så mye som ukens selger på Epla! :)

  SvarSlett
 2. Er majakjolene vanskelige å lage? Jeg har nettopp fått det for meg at jeg vil lære meg å sy...har nettopp laget nytt trekk til puten hunden har i kurven sin, og synes det var så gøt at jeg nå vil lage noe til veslejenta mi...deler du oppskrift?

  SvarSlett
 3. Mønster og forklaring på Majakjolene finnes bare i mitt eget hode, desverre.. Men hvis du googler litt, finner du sikkert oppskrift på andre søte barnekjoler :) Lykke til med syingen!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)