søndag 29. august 2010

Loppemarkedsesongen er i gang!

Endelig! Nå er loppemarkedsesongen her igjen! :D

Det ble en myk start i går, men bare ett loppemarked på Jar - men i ukene fremover blir det mye mer. Mamma og jeg skal som vanlig prøve å få med oss så mange som mulig.

Jeg fant omtrent ikke noe stoff i går, og det lille jeg fant var SÅ DYRT! Vi kom der med en halvfull kurv som hun i tekstilavdelingen skulle ha 800kr for.. Vi la tilbake litt og betalte litt mindre til slutt, men det ble fortsatt veldig dyrt. Kjedelig.. Bedre lykke neste gang.

Ellers fikk jeg endelig tak i et supert nattbord, som jeg har vært på utkikk etter lenge. Og et bilde fra verdensutstillingen i Frognerparken i 1914. Det er så langt og smalt og stilig, og passet perfekt over bokveggen ved spisebordet. Så alt i alt er jeg fornøyd med fangsten, men håper på bedre stoff-funn de neste helgene..Jeg fikk ikke til å ta et bra bilde av hele spisestuekroken med bokveggen og bildet over, så et lite utsnitt får duge i denne omgang. De flotte skinninnbunnede Dickens-bøkene er fra et tidligere loppemarked, og skoene er det enten tanta mi eller mamma som har brukt som liten.

PS, http://www.loppemarked.info/ er en fin side, med god oversikt over loppemarkene som kommer.

5 kommentarer:

 1. 800kr!? Då kunne du jo like godt ha kjøpt mange fine stoff i ein vanleg stoffbutikk :P

  Eg har eit loppemarked eg har planer om å gå på, som skal vere i Sande i Vestfold! Kombinerer det med ein tur til "svigers", så får eg tilgang til bil òg :)

  SvarSlett
 2. 800!?!? Det var da voldsomt....... Bedre lykke neste gang ja! Æ va også på loppis igår, på Sortland. Visstnok Nord-Norges største. Joda, det va nok å velge i!:) Æ jakta som vanlig på småmøbla, bøker, og stoffer. Endte opp me 5 bøker + ny kartbok over Norge, tre fine duker, ett sett gardina(som æ har tenkt å sy noe anna av..falt for den gode stoffkvaliteten:), to broderte brikker(skal inngå i framtidig syprosjekt), nytt putetrekk fra Black Design, to keramikkskåler(den eine passa ypperlig som matskål til Nina kanin..der va 70 kr spart sammenligna med dyrebutikken:),samt en Tupperware-serveringsskål. Alt dette for 100 spenn:) Suverent!

  SvarSlett
 3. Kristin: Høres bra ut! Ingenting i Kristiansand i høst? Lykke til i Sande!

  Licentia Poetica: aiai, heldiggrisen. Høres ut som du gjore noen bedre kupp enn meg ja! Jeg satser på bedre lykke neste helg :)

  SvarSlett
 4. Bli nesten litt småmisunnelig på dåkker der sør, det virke som det e et eller anna loppis på gang kor man enn snur sæ:)
  Æ va i Skåne på ferie i sommar - Sveriges loppe-eldorado, må det vel kalles!
  Der e det ganske vanlig med store loppis på landsbygda, under åpen himmel (litt mer stabile værforhold enn her, hehe), med ekstreme mengder med ting&tang. Kassesalg på tampen, så da va det å springe rundt som nån førrvirra høns førr å prøve å scanne gjennom det meste..:-p.. Fikk jo nesten panikk når de- en times tid før de stengte - begynte å destruere møbler og kjeramikk som ikkje va blitt solgt! Et helt langbord med blomsterkrukker bare forsvant ned i skuffelen på traktoren...Ille:-/ Det vise jo egentlig hvilken overflod vi her i Vesten leve i... Heldigvis klarte æ å redde noen bøker, bl a et pent eksemplar fra 1893, Ludvig Holberg på dansk. En orntlig kuriositet! Vet ikkje ka som skjedde med resten av bøkene der, når loppiset stengte..og æ trur ikkje æ har løst te å vite det heller...:-/ Kofferten min, som æ sku slepe med mæ heim på toget, blei uansett tung så til de grader, og stinn som en gjæra hermetikkboks:-p
  Sånn bli det når man elske loppis...:)

  SvarSlett
 5. Ingenting her i området såvidt eg kan sjå, nei. Kjedelege sørlendingar ;) Hehe.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)