torsdag 12. august 2010

Det Gode Hjørnet

Det Gode Hjørnet er en kjempekoselig Kafé/landhandel som nettopp har åpnet i Larvik sentrum. Renate og Roger, som driver stedet, setter fokus på økologiske produkter og gjenbruk - som jeg selvfølgelig synes er helt supert!


Renate og Roger i aksjon bak disken.

Da jeg fikk forespørsel fra dem om jeg ville selge noe av det jeg lager der, ble jeg veldig fristet, og bestemte meg for å gi det et forsøk. På mandag kjørte jeg derfor nedover til Larvik med Majakjoler, hårspennesløyfer, strikker og forkleer.


Majakjoler i forgrunn. I bakgrunnen ser dere hyller med økologisk mat og drikke.


Renate prøver seg frem med opphengsmetoder..

Mange av disse kjolene gjør seg mye bedre i virkeligheten enn på bilder på nettet. Derfor syns jeg det er kjempefint å få vist de frem i en butikk.


Til høyre: forkler på knagg fra drivved.no.

Det Gode Hjørnet har også en Facebook-gruppe det går an å kikke innom.Har jeg noen lesere i Larvik? Dere som bor i Larvik bør absolutt ta en titt innom dette koselige stedet!

8 kommentarer:

 1. Jeg tror jammen meg jeg har vært på den cafeen for en stund siden, men den har visst byttet eiere...Kan det stemme mon tro? De hadde fantastisk mat den gangen også, men jeg fikk ikke følelsen av at de baserte seg spesielt på økologiske produkter...Ikke vet jeg... Men er jeg på den kanten så skal jeg definitivt dit for å spise og se dine lekre produkter LIVE!

  Så utrolig mosomt å komme over bloggen din sånn helt tilfeldig! Jeg syns du er reflektert, morsom, oppfinnsom og så har gode tanker og ideer.
  Tusen takk for masse inspirasjon til meg som er helt fersk i dette blogg-gamet!

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett
 2. "Viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  Og den kafeen såg jammen kos ut!!! Lykke te med salget!!! :o)

  SvarSlett
 3. Ser ut til å vere ein skikkeleg herleg café, og tinga dine passar perfekt inn! :)

  SvarSlett
 4. Jeg jobber i Larvik, babe, så jeg er der hver dag, men har aldri sett det stedet der før, mulig det ligger litt utenfor der jeg holder til :) Gratulerer med ting til salgs der - du er uendelig flink <3

  SvarSlett
 5. house of hopen: de åpnet for bare et par uker siden, så da var du nok der før disse tok over. Økologisk og gjenbruk over hele linja nå.. :)

  Haust: Enig, kjempekoselig sted! Og takk :D

  Antidamen: ååå, jeg visste du jobba i området, men ante ikke helt hvor. Jeg tenkte forresten på deg da jeg var på vei hjem - veldig lunjssulten. Hadde jeg hatt nummeret ditt, hadde jeg kommet til å ringe deg og spørre om du ville spise lunsj med meg tror jeg! :p Next time..

  Det Gode Hjørnet ligger forresten i Kongegata 20.

  SvarSlett
 6. så spennende at de prøver å selge dine produkter. håper at du lykkes der,

  SvarSlett
 7. Hei, snublet over bloggen din via Pias verden - spennende blogg du har!

  Jeg kommer fra ei bygd utenfor Larvik, så neste gang jeg er hjemme så får jeg ta meg en bytur og sjekke denne kafeen. For en som er kjent i byen var bildet godt nok til at jeg så hvor det er.

  Lykke til med salg, jeg er spent på om Larviksfolk er interessert i flotte håndverkskjoler og annet bra gjenbruk. Jeg legger meg som følger og håper du oppdaterer om hvordan det går.

  God helg! Mvh Elisabeth "Rockefår"

  SvarSlett
 8. rockefår: Så koselig! Velkommen skal du være :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)