onsdag 2. desember 2009

Pepperkake, kastanjekrem og aprikos

ENDELIG har årens variations-smaker fra Nespresso kommet! Dette har jeg gledet meg til! :) Som jeg har skrevet om før (her og her), var favorittene fra i fjor mandarin og karamell, og jeg angret på at jeg ikke kjøpte mer.

Smakene som har kommet er pepperkake, kastanjekrem og aprikos... Spennende!

Jeg bestilte av alle, så kan jeg heller kjøpe flere og hamstre litt om det trengs. Bestilte litt ekstra av kastanjekremen. Den hørtes så bra ut. I tillegg har jeg bestilt noe av Rosabaya de Colombia, Dulsão do Brasil og Decaffeinato Intenso. Stor kaffepakke på vei til meg :)


Men jeg er egentlig litt irritert på Nespresso nå, fordi jeg hadde kjøpt feil (Decaffeinato i stedet for Decaffeinato Intenso), men får ikke byttet det. Jeg har jo ikke åpnet den eller noe, men nei "kaffe kan ikke byttes". Hva er greia med det?! Den er jo like fin og kan selges videre! Hmpfr.
Men uansett, nå har jeg bestilt av intensoen, som er uendelig mye bedre enn den koffeinfrie jeg fikk feil av. Dobbeltsjekket flere ganger før jeg trykket på "bestill".

Når jeg først skal være litt irritert på Nespresso, må jeg si websiden er ekstremt lite brukervennlig. Også den pokkers lyden? Huff, websider med lyd burde forbys.

MEN, kaffen er knallbra! Gleder meg til variationsene kommer :)

3 kommentarer:

 1. Yes! Samme her, kaffepakke på vei til Trondheim. :) Blir spennende å se om årets Variations er like bra som ifjor! Jeg er helt enig i at websider med lyd burde vært forbudt, og denne utingen med at folk har begynt å legge inn lyd/musikk i bloggene sine. Bah!

  SvarSlett
 2. De hørtes veldig gode ut. Min erfaring er at de som hørtes gode ut i fjor (mandarin og karamell) var gode, mens den som hørtes vond ut (kandisert ingefær) testet jeg ikke engang, og du sa jo den var vond :) Gleder meg!

  Musikk på blogger, og alle andre sider er utrolig håpløst. Som regel hører man jo på noe fra før, eller man har ikke tenk over hvor høyt høyttalervolumet står, etc. Musikk på blogger med musikkavspiller der man selv kan trykke "play" derimot, er helt greit.

  SvarSlett
 3. Oi, spennende smaker da... Her går det bare i te! og litt chili caffe fra Dromedar Cafe av og til.

  Men det er vel en tid for alt:) Te først og så etterhvert prøve seg mer på kaffen:)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)