fredag 18. desember 2009

Juleblomst :)

Her om dagen stod det plytselig en blomst utenfor døra mi. En "God jul"-blomst fra borettslaget. Veldig koselig. I fjor kjøpte de julegleder til alle sammen. I år var det en .... ? Noen som kan hjelpe meg med hva for slags blomst dette er?God helg!

6 kommentarer:

 1. Jeg tror nok det er en gardenia. Mamma har en diger en i stua som ligner veldig på den du fikk. :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det er en Azalea. Den må dyppes under vann og la vannet renne av hver dag, tåler ikke og tørke ut. Lykke til og god jul!

  SvarSlett
 3. Azaleaen er ikke så glad i kaldt vann, så den pleier å holde best med lunka vann. Vi har testa ut dette på jobben nå med to planter i samme vindu i år, og den som har fått dårligst behandling er ikke lenger et vakkert skue.

  SvarSlett
 4. Huff, dette hørtes ut som en vanskelig blomst! Men takk for hjelpen, jeg skal gjøre mitt beste med den :)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg ville bare fortelle at jeg har fått kjole fra deg i posten idag, en i smalstripet brun fløyel med hvite prikker og jeg er veldig fornøyd ! At det ikke blir den siste jeg bestiller er helt sikkert og snuppa som skal ha den skal tas bilde av og blogges ved første anledning! Takk og lykke til videre med epla-butikken din som inneholder så mye fint!Godførjulshilsen fra Hege - fornøyd kunde.

  SvarSlett
 6. Hei Hege, så koselig å høre fra en fornøyd kunde! Gleder meg til å se blogginnlegget med snuppa di i Majakjole :) Godførjulshilsen til deg og!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)