onsdag 23. desember 2009

En fredelig lille julaften hos Ida og Muskatt

Formidagen har jeg brukt til å gjøre ferdig de siste julegavene, og pakke inn i ro og mak. Rolig, snøhvit førjulsstemning ute, varmt og godt fra fyr i kamminen og fine programmer på radio (NRK p2).Jeg har brukt gråpapir på alle gavene i år også. Det er fint, og ikke minst resirkulerbart - i motsetning til det vanlige julepapiret.

To julestjerner er i hus, og røde roser står på stuebordet (150 år gammel kiste som gjør nytten som stuebord, i alle fall). Juletreet fikk jeg i går, hugget samme dag. Et nydelig lite og enkelt norskt juletre fra skogen litt utenfor Jessheim. Foreløpig står det på balkongen, i den fine gamle smijernsjuletrefoten som morfar har laget. Det skal ikke inn før litt senere i dag, etter at jeg har laget mandelkonfekt, kanskje mozartkuler (hvis jeg orker) og har gått over gulvet med vaskefilla en gang til. Og så skal jeg en liten tur bort og hilse på bilen min, og gi ham motorvarmer i julepresang.

Til slutt vil jeg oppfordre alle til å kose seg, roe ned og ikke stresse. God lillejulaften til dere alle!

4 kommentarer:

 1. Koselig juleinnspurt:)
  God lillejulaften til deg!!!:)

  SvarSlett
 2. Önskar dej en riktigt underbar Julafton och helg!:)Kram

  SvarSlett
 3. Jeg bruker også (stort sett) bare gråpapir. Med mindre det er noe papir jeg blir på trynet forlska i. Den ene gangen var papiret jeg ble forelska i, og kjøpte, faktisk resirkulerbart, "hard" papir. De burde si ifra om sånt på forhånd.

  Og mens jeg er i gangm ed å lire av meg, så kan jeg jo si at jeg skulle ønske flere brukte stort sett bare gråpapir. Så fikk man resirkulere alt, OG så så det mye finere og ryddigere ut under juletreet ;D

  Ønsker deg og Muskatt gooood jul!

  SvarSlett
 4. Maria: Så bra at du også slår et slag for gråpapiret! Goood jul og stor juleklem fra meg og Muskatt! :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)