onsdag 16. desember 2009

Sting og ting og helse

Nå har jeg endelig sydd en Majakjole i større størrelse, etter en del forespørsler om det. Og fin ble den også! Jeg liker veldig godt den typen a-symetrisk lomme, med liten knapp på. Jeg har laget et par skjørt til meg selv også med samme type lomme. Og så liker jeg jo variasjon :) Så selv om jeg liker den runde rynkelommen jeg har laget på flere kjoler tidligere, er det moro å prøve meg på nye ideer. Snart kommer det sikkert enda en ny lommeidé også (håper jeg).

Jeg er så takknemmelig for at jeg har hobbyer å pusle med her hjemme. Og at jeg får så bra respons på det jeg pusler med! Det er veldig veldig fint, og over all forventning. Jeg skulle ønske jeg kunne sy mye mer, og etterkomme alles ønsker :) Men for tiden syr jeg så mye jeg orker, og det er ikke så veldig mye - og det kan jo være på sin plass å forklare hvorfor... Jeg fikk svineinfluensaen i slutten av juli, og etter selve influensasjauen har jeg slitt med "postviralt tretthetssyndrom". Det er ganske frustrerende, både med tanke på jobb og privat. Utmattet og svimmel av ingenting, er stikkordet. Men jeg er, som sagt, utrolig taknemmelig for at jeg har syingen å pusle med i små doser når jeg orker det. Uten syingen og bloggen tror jeg at jeg hadde gått fra vettet :p

Dere har vel fått med dere ønskelistefunksjonenEpla? Og man kan lagre sine favorittbutikker. I tillegg har de nettopp fått opp "solgte produkter", så man kan gå inn og se hvor mye fint alle har solgt :) Hvis noen finner noe de liker under oversikten over det jeg har solgt, går det an å forhøre seg om jeg kan lage en til, men jeg lover ingenting ;)

Jeg har også laget noen forkleer i det siste, som jeg må innrømme jeg syns ble veldig tøffe. Det er nesten så jeg håper det med svarte og røde hjerter ikke blir solgt, så jeg kan ha det selv :p Heligvis har jeg stoff til to forkleer til, om det som ligger ute nå blir solgt!

7 kommentarer:

 1. Heisann! Så fin en blogg og fin en kattepus du har :) Og fin butikk med fine ting også når vi først er inne på fint.

  Jeg har lagt deg til i lista mi. Kom gjerne på besøk på http://folk.ntnu.no/marisk/monsterblomster/

  SvarSlett
 2. Huff, ønsker deg god bedring! Det du syr er kjempe-flott - fikk en Majakjole i posten i går, og den var bare lekker! Så du må sy mer! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Min første komentar tjiihii :-D For det første må jeg få sagt at selv om jeg egentlig ikke kjenner deg så begynte jeg og følge litt med på bloggen din nå etter at vi begynte med julekalenderen, og du skriver jo så bra! Veldig koselig og følge med på :-) Ser ut som du har et vanvittig hjemmekoselig hjem, også så flink du er til å sy og lage ting. Liker veldig godt kjolene du har laget :o)

  For det andre ønsker jeg deg en masse masse god bedring, og håper nyttår bringer bedre helse til deg!

  Marianne F (Mandy) xx

  SvarSlett
 4. Så leit at du slit med ettervirkningar...
  Godt du har syinga og blogggen, og oss som ser innom deg...
  Masse god betring..
  Av og til er det to steg fram og eit tilbake, men det går framover då også..

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine ord, alle sammen :)

  SvarSlett
 6. Så kjedelig å høre at du har blitt syk. Er det i samme gate som ME? Håper du får mer krefter snart!!

  Også har du en kjempefin blogg som er fin og inspirerende å følge:)

  SvarSlett
 7. Takk for det, Annikken :) I samme gate som ME, ja. Men forhåpenligvis mer forbigående!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)