tirsdag 29. desember 2009

Sarah SnøsnuteJeg har en veldig veldig fin og veldig veldig snill hund. Hun heter Sarah, er blanding av Buhund og Border Collie, og er like valpete som hun var da jeg fikk henne for over 10 år siden. Hun har aldri vist det minste tegn til aggresjon, og er alltid like snill og glad. Fine lille Sarah.

Hun bor hos pappa, og har et veldig mye bedre liv der, enn jeg kunne gitt henne her. Mange lange turer i skogen, og store områder der hun kan løpe fritt.2. juledag var hun på besøk her, sammen med pappa og bestefar. Veldig koselig å ha henne her igjen :) Og selvfølgelig var det veldig koselig å ha pappa og bestefar her også, som greide turen selv med store snømengder! (Og jeg innser at den lua mi på bildet over kanskje er i største laget, hihi.)

6 kommentarer:

 1. Åh, det gleder mitt løvehjerte å høre at hun har det bra og får gå lange turer..

  Fine farger på henne og noen sykt nydelige øyne.

  SvarSlett
 2. Nydelig hund. Hun ser så snill ut med de vakre øynene hennes. Og med den lua di så minner du litt om en liten nissejente.. Hihi

  SvarSlett
 3. Så søt...
  Godt du har vit til å gi ho det beste...

  SvarSlett
 4. Hei! :)

  Vet du noe om hvor man kan få tak i denne blandingen?
  Har selv ei tispe som en boder collie/buhund, ganske så lik din bare svart og hvit, og prøver hardt å finne henne en venn av samme rase da det er en fantastisk blanding.

  SvarSlett
 5. Hola amigo bloguero: tienes un blog maravilloso, lleno de buenos e interesantes datos. Quiero compartir contigo y tus lectores más información sobre la raza de perro Border Collie y un video de imagenes del Border Collie.

  Espero que te guste mi espacio y dejame un comentario si te apetece

  Saludos desde España

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)