torsdag 17. februar 2011

Trådsnellestativ

Jeg falt helt for denne løsningen på trådsnelleplassering. Stativet tar lite plass på hobbyrommet, og har god plass til massevis av både trådsneller og spoler. Og tenk så fint det blir når man fyller det opp, fargesortert med masse tråd!Han som lager disse har Etsy-butikken Wudls. Irriterende nok holder han til i USA, og sender ikke til Norge. Noen som vet om det er noe tilsvarende å få tak i her hjemme i Norge?

7 kommentarer:

 1. stilig..
  kanskje noko ein kan lage sjølv?

  ha kreativ dag ;-)

  SvarSlett
 2. Lur løsning. Har du sendt selger mail og spurt om han er interessert i å sende til Norge? Mange Etsy selgere gjør det, selv om de ikke oppgir shipping-kostnader til Europa. Jeg har aldri fått nei når jeg har mailet og spurt.

  SvarSlett
 3. Tok meg 3 hundredels sekund å klikke på linken til deg etter jeg så bildet, tenkte du hadde kjøpt en sånn :) En slik har jeg nemlig vært på utkikk etter i flere år! Det er noen som selger slike på Ebay men portoen er helt hinsides..

  Men i det nye syrommet har jeg ikke veggplass til noe slikt uansett, så da får jeg holde meg til hatteèsken min. Den har tidligere tatt vare på Frelsearmèen hatten til moren til samboeren til mamma (puh!) og nå tar den godt vare på sytrådene mine :)

  SvarSlett
 4. Hva med denne?
  http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/productdet.asp?gid=1&subgid=344&wwwalias=tonje&pid=14086

  SvarSlett
 5. Hei. På s. 269 i sløyd detaljer jub.kat. 2010/2011 finner du et sånt :-)

  SvarSlett
 6. Hei - sjekk sysiden.no - han har noe lignende iallefall, om enn noe mindre - kanskje kan man kjøpe flere og sette dem sammen.Trykk "nettbutikk" i menyen til venstre og gå inn på "tråd" i produktlisten. Lykke til!

  SvarSlett
 7. Dette minte meg om gamle treriver. Kankje det er mulig å få tak i nokre som du kan sette saman og ha tråsenller på :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)