lørdag 5. februar 2011

Stoff & Stil på Alna!Alle som syr elsker vel Stoff & Stil? Kjempeutvalg i maaaasse fine stoffer og sytilbehør! Jeg har mange ganger kjørt til Drammen for å handle på Stoff & Stil der, eller handlet i nettbutikken. Men nå har Stoff & Stil åpnet på Alna - en ca fem minutters kjøretur unna :D Ikke det at jeg kan handle noe særlig der nå da, med denne kjøpestoppen..

Men i går var jeg innom der, på tross av kjøpestopp. Jeg sydde Kindle-etui til Ida-Marie for litt siden, og foreslo byttehandel i stedet for betaling. Så jeg fikk både strikk og skråbånd! :D En liten omgåelse av kjøpestoppen der altså, men byttehandel syns jeg er lov ;)

Jeg elsker restebordet! Og kjøpte meg faktisk en liten, billig stoffbit (som selvfølgelig går på det lille månedsbudsjettet til nye ting).Til jul sydde jeg et rødt sirkelskjørt med hvite prikker i bomullsjersey til Ida-Marie, og nå har hun bestemt seg for at sånne skjørt skal hun lære seg å sy. Hun vil ha mange sirkelskjørt i forskjellige farger, og kjøpte stoff og skråbånd til tre skjørt. Til uka kommer hun hit og skal lære å sy dem og bruke symaskina mi :) ... Fortsettelse følger!

8 kommentarer:

 1. Hei! Har lest bloggen din fast en stund, men aldri kommentert. Dette er virkelig strålende nyheter! (litt farlig for lommeboken) :-) Ha en fortsatt fin helg og takk for en fin blogg.

  SvarSlett
 2. Det er vel umulig å komme ut fra en Stoff og Stil butikk uten å handle noe ?? :-)
  :-)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker den nye Stoff og Stil butikken. Regner med jeg kommer til å bli fast kunde.
  Hvordan liker du den nye symaskinen? Hva med overlocken? Har du testet den ut?

  SvarSlett
 4. N: Fint at du endelig har kommentert :p Håper det blir oftere, og hjertlig velkommen som leser :)

  Villblomsten: Ganske umulig, ja :p

  Belle: Jeg blir nok også fast kunde når kjøpestoppen er over ;) Men skal selvfølgelig fortsette å ha størst fokus på gjenbrukte stoffer! :)
  Uff, nesten flaut, men overlocken har bare blitt stående uten at jeg har orket å sette meg inn i den. Men, nå ga du meg et lite spark bak, så jeg skal prøve å få tatt den i bruk i dag! Den "vanlige" maskina er kjempefin :)

  SvarSlett
 5. Vi tar turen om noen dager!! Visste ikke om dette før i forrige uke, hadde ingen anelse om at de drev og bygde denne! Det er moro, og billig!!

  SvarSlett
 6. Så gøy med butikk :)

  SvarSlett
 7. Så gøy med butikk :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)