lørdag 5. februar 2011

Stoff & Stil på Alna!



Alle som syr elsker vel Stoff & Stil? Kjempeutvalg i maaaasse fine stoffer og sytilbehør! Jeg har mange ganger kjørt til Drammen for å handle på Stoff & Stil der, eller handlet i nettbutikken. Men nå har Stoff & Stil åpnet på Alna - en ca fem minutters kjøretur unna :D Ikke det at jeg kan handle noe særlig der nå da, med denne kjøpestoppen..

Men i går var jeg innom der, på tross av kjøpestopp. Jeg sydde Kindle-etui til Ida-Marie for litt siden, og foreslo byttehandel i stedet for betaling. Så jeg fikk både strikk og skråbånd! :D En liten omgåelse av kjøpestoppen der altså, men byttehandel syns jeg er lov ;)

Jeg elsker restebordet! Og kjøpte meg faktisk en liten, billig stoffbit (som selvfølgelig går på det lille månedsbudsjettet til nye ting).



Til jul sydde jeg et rødt sirkelskjørt med hvite prikker i bomullsjersey til Ida-Marie, og nå har hun bestemt seg for at sånne skjørt skal hun lære seg å sy. Hun vil ha mange sirkelskjørt i forskjellige farger, og kjøpte stoff og skråbånd til tre skjørt. Til uka kommer hun hit og skal lære å sy dem og bruke symaskina mi :) ... Fortsettelse følger!

8 kommentarer:

 1. Hei! Har lest bloggen din fast en stund, men aldri kommentert. Dette er virkelig strålende nyheter! (litt farlig for lommeboken) :-) Ha en fortsatt fin helg og takk for en fin blogg.

  SvarSlett
 2. Det er vel umulig å komme ut fra en Stoff og Stil butikk uten å handle noe ?? :-)
  :-)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker den nye Stoff og Stil butikken. Regner med jeg kommer til å bli fast kunde.
  Hvordan liker du den nye symaskinen? Hva med overlocken? Har du testet den ut?

  SvarSlett
 4. N: Fint at du endelig har kommentert :p Håper det blir oftere, og hjertlig velkommen som leser :)

  Villblomsten: Ganske umulig, ja :p

  Belle: Jeg blir nok også fast kunde når kjøpestoppen er over ;) Men skal selvfølgelig fortsette å ha størst fokus på gjenbrukte stoffer! :)
  Uff, nesten flaut, men overlocken har bare blitt stående uten at jeg har orket å sette meg inn i den. Men, nå ga du meg et lite spark bak, så jeg skal prøve å få tatt den i bruk i dag! Den "vanlige" maskina er kjempefin :)

  SvarSlett
 5. Vi tar turen om noen dager!! Visste ikke om dette før i forrige uke, hadde ingen anelse om at de drev og bygde denne! Det er moro, og billig!!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)