fredag 18. februar 2011

iPhone-etuier!

ENDELIG har jeg laget flere iPhone-etuier! Nå har det vært tomt i butikken min en stund, og i lang tid før det ble tomt, var det ganske skralt med etuier. Og både jeg selv og andre mast litt om nye en stund nå.Men jeg har gjort en liten forandring. I stedet for avrundede hjørner, som jeg har laget før, har jeg latt de være rette. Jeg trengte å forandre litt for å orke å gå igang med etuiene igjen, og på denne måten kan jeg sy mesteparten av dem på overlockmaskina. Og den er så fin!! Det tok lang tid før jeg kom i gang med den, etter at flere sa at det var så forferdelig vanskelig og komplisert. Men det er det jo ikke. Det er bare fint og flott! Hvis noen er interessert i det, lager jeg gjerne et eget innlegg om den. (Jeg vet i alle fall at jeg ville vært interessert i et slikt innlegg da jeg gikk og skulle finne ut hva jeg ville ha av symaskiner.)Men nå lurer jeg på; hva syns dere om avrundede hjørner vs. rette hjørner? For min del syns jeg kanskje runde hjørner er et ørlite hakk penere, men at det er relativt likgyldig. Noen innspill om saken? Fint om dere avgir stemme i meningsmålingen på høyresiden! Forresten er vel de nyeste iPhonene ikke så avrundet i hjørnene som den gamle heller?

7 kommentarer:

 1. Så fine! Jeg skal ønske meg til bursdagen min:)

  SvarSlett
 2. Så fine de ble! :) Og tuuusen takk for at du valgte en av brosjene mine til dagens forelskelser! :D You made my day!

  Ha en fin helg, søte!

  SvarSlett
 3. Så fine! Jeg forelsket meg i den blomstrete, den var veldig "Stinete". Du lager utrolig fine ting!

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne les om overlockmaskinen. Er det noe av det samme som babylock? Eller coverstitch? Hva er forskjellen og likheten på disse tre typene?
  Jeg sydde en god del før, og har vært borti en del forskjellige maskiner, men det begynner å ble alt for mange år siden, så jeg husker ikke egenskaper, likheter og forskjeller ved de forskjellige maskinene. Om du har kunnskap om dette, må du gjerne skrive om det.

  :)

  SvarSlett
 5. Hei!

  Det er supert om du skriver et innlegg om ulike typer symaskiner!

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)