torsdag 3. februar 2011

Loppeønsker for våren

Det går mot lysere tider, vår og loppemarkedsesong! Jeg har allerede begynt å glede meg, og tenkte på ting jeg håper å finne på vårens loppemarkeder.

Loppeønskelisten er som følger:
 • Som alltid ønsker jeg å finne fargerike og fine stoffer, men nå skal jeg også se ekstra etter fine, ensfargede bomullsstoffer. Jeg har lyst til å ha muligheten til å leke meg mer med bånd og knapper, og da er det fint med blanke ark.
 • En mellomstor kjele, ca 20 cm i diameter, og helst i samme design som de jeg har fra før (etter mormor):
 • Stor jernpanne.
 • En spisestuestol til å komplettere den odde samlingen rundt spisestuebordet mitt.
 • Osteklokke i glass - gjerne pressglass.
 • Paraplystativ eller en stor urne jeg kan ha paraplyer i.
 • Fortsatt litt på jakt etter De Perfekte Stuegardinene, selv om jeg har kjøpt meg stuegardiner brukt nå.
 • Strikk, knapper og annet sytilbehør. Og spesielt en anretning til å ha spoler og trådsneller på.
 • Hattenåler
 • Operakikkert / teaterkikkert
 • Værstasjon / lufttrykkmåler / barometer
 • Håndvifte som jeg kan ha i veska, og dra frem og vifte meg med på varme sommerdager.
Hva er dine ønsker for loppevåren?

5 kommentarer:

 1. Åja! Jeg fikk loppemarkedfølelsen i dag jeg og, med sol og smeltende snø på taket : D det skal bli så deilig med vår nå. Jammen god idé å skrive ned hva man er på leit etter, hvis ikke er det lett å gå seg litt bort...

  Mine ønsker er som alltid fine stoffer og Erik Kold-bokser. Også tror jeg at jeg kommer til å se etter ting som kan brukes til innpakning. Dessuten må jeg vel bli med ettåringen i lekeavdelingen...også ja! Settekasse - en stor en!!

  SvarSlett
 2. Hei Ida.
  Jeg har ikke et ønske for loppevåren, men jeg har et annet lite ønske. Jeg kjøpte et Iphone trekk i lin fra deg for en stund siden. Og det passer kjempefint til min htc desire, og jeg likte godt måten du har sydd det på (du er flink!). Nå tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noen trekk med litt mer farger på. Jeg har sett på det blå som du har liggende på epla-butikken og liker det veldig godt! Men jeg tenkte helst å bestille to trekk i samme slengen. Så mitt lille ønske er flere Iphone trekk i epla-butikken (gjerne i retrostoffer, og med strikk og knapp som lukkemekanisme) :D

  Ellers vil jeg bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, og jeg er innom flere ganger i uken :D

  SvarSlett
 3. Ja, Tonje, helt enig! Nå er det absolutt på tide at jeg syr noe flere iPhone-etuier. Jeg skal få sydd og lagt ut noen nye så snart som mulig! :)

  SvarSlett
 4. Toppers! Gleder meg til å se hva du tryller fram. Var nemlig så fornøyd med det forrige, at jeg ville handle hos deg denne gangen også! :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Mitt loppeønske for våren er forsåvidt å få tatt ei reprise frå i fjor rundtom på Oslos loppisar :) Her er jo ikkje stort å finne her i området. Men det gjenstår å sjå.
  Uansett kor mange loppisar eg evt. får med meg, skal eg vere på utkikk etter ein metronom!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)