torsdag 27. mai 2010

Plantestatus

Pelargoniene blomstrer så fint nå. Klematisen har begynt å komme opp ute på verandaen, frøene jeg sådde tidligere i vår spirer, og jeg har fått mynte og gressløk som jeg snart skal potte om.

Det er VÅR! :DNå har jeg bare røde pelargonier. Jeg håper på å treffe på noen med pelargonia i en pen rosafarge. Da vil jeg ha avlegger! :)

3 kommentarer:

 1. Hehe, jeg har pelargonier i opptil flere lekre rosafarger. I hvert fall 4-5. Og en uten noe særlig med blomster som lukter cola! Men akkurat nå er de nynedklipte. Så det er ikke mye å ta til stiklinger. Men hvis jeg bare greier å huske det utover sommeren, så burde du kunne få noen avleggere. (Februar er jo vanligvis avleggertid.)

  SvarSlett
 2. Avleggaren eg fekk med deg har byrja å skyte blomar :) Kome opp eit skot til no. Gler meg til den spring ut!

  Fungerer kattebørsta bra, forresten? Nokon endring i mengden med hår i leiligheten? ;)

  SvarSlett
 3. Unni: Da håper jeg vi husker på det når det passer å ta avlegger, for jeg vil GJERNE ha!

  Kristin: Så fint at den har greid seg, og begynner å komme :)
  Kattebørsten tar unna hår som bare det, men jeg synes allikevel ikke jeg merker noe mindre røyting. Det virker som han går og bærer på et uutømmelig lager av hår.. :/ Men jeg tenker at det MÅ jo komme mindre hår rundtomkring, når børsten tar så mye? :p
  Har vasket den flere ganger nå, for å sende den tilbake, men så blir det "nei, ikke i dag.. bare én dag til.. og én dag til..!" hehe :p
  Skal sende den snart! :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)