torsdag 6. mai 2010

Klesutfordring

Da har jeg endelig tilgang til alle klærne mine, og er klar for en liten klesutfordring. I dag skal jeg gå i bare klær jeg vanligvis ikke bruker.

Jeg regner med at de fleste kjenner seg igjen i å ha bugnende klesskap, som er fulle av ting dere ikke bruker, men heller ikke vil kvitte dere med? Nå skal disse klærne til pers! Og hvis noe av det jeg prøver på meg overhode ikke funker, da kan det leveres til Fretex. Resultatet av denne utfordringen, er forhåpentligvis et litt tommere klesskap, men med flere klær jeg bruker.

Hvis flere av dere tar den samme utfordringen, og tar i bruk glemte klær i løpet av de nærmeste dagene, vil jeg gjerne høre om det!

7 kommentarer:

 1. Lur ide. Har alt for masse klede som eg aldri brukar, men for øyeblikket er dei kleda i norge og eg i nederland så akkurat no har eg berre det eg brukar. Har planar om ei stor opprydding når eg er i norge igjen. Men det er så vanskleig å kvitte seg med ting, så derfor er det nok lurt å prøve å bruke det eg ikkje brukar slik som du har tenkt til.

  SvarSlett
 2. Jeg har lige ryddet op i mit skab, der var en kæmpe bunke tøj som aldrig så dagens lys. Idag bliver noget kastet, resten får de i genbrug :-)

  SvarSlett
 3. Jeg tok på meg en genser idag som jeg bare har brukt to ganger! Men jeg skjønner enkli hvorfor... hehe :)

  SvarSlett
 4. Ida: Utrolig vanskelig å kvitte seg med ting, ja. Lykke til med opprydningen når du kommer hjem til Norge igjen!

  Gry: Så flink du er! :)

  Elise: hihi, det at du skjønner hvorfor du ikke har brukt den mer, tyder kanskje på at du bør kvitte deg med den..? ;)

  SvarSlett
 5. Hehe, godt poeng der! Kanskje jeg skal følge tipset ditt og gi den til Fretex...

  SvarSlett
 6. Smart!
  Jeg driver å slanker meg inn i gamle klær for tida. Har greid fem kilo nå og trodde jeg ville få på meg det meste, men neida. Så jeg må prøve å se om jeg på sikt kan få til fem kilo til. Da skulle jeg greie de minste klærne. -Men da blir vel de nyeste for store??? Hm.

  SvarSlett
 7. Ikke så lenge siden jeg gjorde det faktisk, men det skader ikke å ta en runde til:p
  Mye som er slitt også ....men som man er glad i:/

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)