onsdag 5. mai 2010

Innelåste kjoler

Hjelp! Låsen på kjoleskapet mitt har gått fullstendig i vranglås. Jeg vrir og lirker på nøkkelen, men døren rikker seg overhode ikke. Hva skal jeg gjøre nå? Hengslene er festet på innsiden, så de kan jeg ikke skru av..

Inne i skapet er alle kjolene mine, og BUNADEN! Jeg må jo få ut bunaden. Jeg er litt i villrede nå, men skal fortsette å lirke.. tips mottas med takk!8 kommentarer:

 1. Oi, det var kinkige greier! Har ingen lure tips, dessverre, men vil berre seie at eg likte det øverste biletet veldig godt! :)

  SvarSlett
 2. Enig!
  Slegge, så kjøp nytt skap.
  Å nei, stemmer det...;p

  SvarSlett
 3. Har du prøvet at løfte op/ned/sidelæns i døren samtidig? dra og skub samtidig - altså samtidig med du drejer nøkkelen :-)
  Eller...måske den trænger et lille slag for å løsne sig?
  Måske du kan ringe nogen der ved noget om låse. :o)

  SvarSlett
 4. Jeg kan da ikke la være, og må spørre: hvorfor låser du skapet? I know, curiosity killed the cat, men jeg lurer på det utroligste. ;)

  Lykke til med å få det opp, jeg håper ikke du blir nødt til å ty til vold, for det var et fint skap.

  SvarSlett
 5. Krisen er over! :D Låsen gikk endelig opp, etter mye lirking!

  Kriseløsningen jeg så for meg, var forresten å løfte frem skapet og fjerne bakplatene (ingen teite sleggeforslag ;) - men heldigvis ordnet det seg på fredeligst mulig vis :p

  Shamini: hihi, syns du det er rart å låse inn kjolene sine altså? :p Det er sånne skapdører som bare dyttes inntil, uten noen annen lukkemekaniske enn låsen. Så hvis jeg ikke låser, blir dørene stående på gløtt til stadighet.

  SvarSlett
 6. Så bra at det løste seg! Nja, jeg tenkte meg at det måtte være noe sånt - men det var et litt spesielt scenario, så jeg måtte nesten spørre. ;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)