fredag 7. mai 2010

Klesutfordring del 2

Gårsdagens utfordring ble vanskeligere enn jeg først hadde trodd. Og problemet lå i at ALT jeg tok på meg skulle være plagg jeg ikke har brukt på lenge. Jeg brukte evigheter på å prøve på meg klær, og var det noe som jeg likte og syntes funka, fant jeg ikke tilbehør som passet sammen. Jeg endte opp med et skjørt liker godt, men som jeg hade glemt, en helt OK strømpebukse fra langt bak i skuffen, en rød trøye og en ganske håpløs jakke. Etter å ha brukt antrekket i noen timer, gikk jakken i loppemarkedposen, og jeg tok på meg andre klær igjen.

Men en del godt kom det ut av gårsdagens utfordring. Jeg fikk gått grundig gjennom det jeg har, kastet fem vonde BHer, jeg har lagt bort del klær, og sortert ut en del jeg skal gi til loppemarked eller Fretex.

Utfordringen fremover nå, blir å bruke ETT "nytt" plagg hver dag. Når jeg føler jeg har full kontroll over klesskapsituasjonen, gir jeg meg.

God helg, alle sammen! :)

4 kommentarer:

 1. Kommer du til å gjøre det samme med sko eller er det en uoverkommelig oppgave?

  SvarSlett
 2. Erru frekk? Nei, sko dropper jeg i denne omgang. Jeg gikk jo grundig gjennom de for et par år siden (som jeg desverre delte med alle dere på facebook :p).

  SvarSlett
 3. Hehe.. morsom utfordring - og kjenner meg så alt for godt igjen! Mye som ligger innerst i skapet, og som jeg tenker når jeg finner " ligger den der enda... hm, passer den nå tro?" Gjør ikke det vettu - senest i dag forsvant en pose klær fra skapet, så nå er det god plass der!!

  SvarSlett
 4. Har du lest boka Grønn og Skjønn? Anbefales virkelig.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)