onsdag 19. mai 2010

Energi, kom til meg!

Det er så mye jeg har lyst til å lage til epla-butikken min for tiden, og til meg selv og til leiligheten. I hodet mitt planlegger jeg en liten veskekolleksjon, sløyfer, solhatter og noen herlige trekantsjal i gjenbrukstekstiler. Og også mer av det jeg allerede har laget. Flere Majakjoler i flere størrelser vil jeg også gjerne lage.

Men så er det energinivået mitt da. Det er fortsatt lavt, og jeg er svimmel og utmattet hele tiden. Som jeg har skrevet litt om før også, fikk jeg svineinfluensaen for snart 10 måneder siden, og etter selve influensasjauen har jeg vært sykmeldt, og slitt med "postviralt tretthetssyndrom", som diagnosen foreløpig lyder. Det er ganske frustrerende, både i forhold til jobben min, sosialliv og hobbyer. Jeg blir utmattet og svimmel av ingenting, og om jeg presser meg litt hardt en dag, må jeg hvile i flere dager før jeg orker å gjøre litt igjen. Jeg er utrolig taknemmelig for at jeg har sy-hobbyen å holde på med i små doser når jeg orker det, og at jeg får så mye god tilbakemelding på det jeg lager. Uten syingen, epla og bloggen, tror jeg at jeg hadde gått fra vettet.. :) Så vet dere det!

Ha en fortsatt god og sommervarm onsdag, alle sammen! :)

4 kommentarer:

 1. Så frustrerande! Ta godt vare på deg sjølv, og kos deg med hobbyen din når du kan!

  Klem!

  SvarSlett
 2. stakkars deg,jeg har en bror og en datter med ME og kjenner godt til problemene.Om du sender meg din adresse pr E post så skal jeg sende deg en overraskelse,det skal ikke koste deg noe.Er selv en quilter og vet at når verden butter så hjelper det veldig å ta fram de fine stoffene og bare se og stryke på dem.med hilsen WeslaE post adr tustenst@online.no

  SvarSlett
 3. Uff, så kjipt. Men utrolig bra at du har små ting å holde på med da...

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)