fredag 14. mai 2010

Pene pakker

Unni Strand, som også er selger på Epla, har skrevet et blogginnlegg med oppfordring til andre epla-selgere om å pakke det de selger på en fin måte. Hun viser også frem flere fine innpakninger.

Inspirert av Unnis blogginnlegg, vil jeg vise frem hvordan jeg pakker det jeg selger fra Sting & Ting. Innpakningen er en morsom del av det å ha eplabutikk, og jeg liker å gjøre pakkene fine.

Som innpakning bruker jeg som regel rester av en tapet jeg tapetserte soverommet mitt med. En nydelig grålilla, grov tapet, med mønster i en litt mørkere lillafarge.Tapeten gjør pakkene pene, og beskytter innholdet. Pakken snører jeg sammen med enkel hyssing. Med den snører jeg også fast visittkortet mitt og en liten lapp håndlaget papir i søt fasong, som inneholder blomsterfrø. Utenpå bruker jeg enkelt gråpapir, som er praktisk, billig og miljøvennlig.

Disse skal jeg sende fra meg i dag:
Jeg har variert innpakningen litt, etter hva jeg har for hånden, og hva som passer til innholdet. Det blir ikke alltid slik jeg beskrev over. Noen ganger når jeg selger Majakjoler, legger jeg ved en liten strikk som er trekt i samme stoff som kjolen, i stedet for frølapp. Før jul la jeg ved en liten flettet juletrekurv. Og når det ikke er sesong for blomsterfrø lenger, får jeg finne på noe annet.Med pakkene legger jeg alltid utskrift av ordrebekreftelse, og angrerettskjema fra barne- og likestillingsdepartementet.

Håper kundene mine setter pris på en koselig innpakning.
Jeg setter i alle fall pris på å pakke det inn! ♥

6 kommentarer:

 1. Så fint du pakker inn tingene dine! Det er jo nødt til å være en liten fest for de som mottar pakker fra deg :)

  SvarSlett
 2. Jeg pleier å handle fra ei på eBay som alltid pakker inn hver enkelt ting i gavepapir. Mange ganger tenker jeg at "himmel, for et arbeid", men jeg må alltid smile når jeg får post fra henne. :)

  Syns pakkene dine er kjempeflotte, og jeg er helt sikker på at mottagerne setter stor pris på det de får - kanskje det blir min tur etterhvert? :)

  SvarSlett
 3. Hadde bare jeg også kunnet pakke inn på den måten...:D Ser så veldig bra ut!

  SvarSlett
 4. Hei,

  Jeg pakker ikke inn tingene jeg selger, men jeg har kjøpt cellofanposer som jeg putter tingene i - det blir også fint. I tillegg har jeg visittkort med fine motiv jeg legger ved.

  Hilde

  SvarSlett
 5. Nydelig tapet, og innpakning! :) Jeg pakker mine etter innfall, så de er veldig forskjellige hver gang. (Nå høres det ut som om jeg har solgt haugevis, men det er da bare 5... ;)

  SvarSlett
 6. Jeg kan bekrefte at det er koselige pakker jeg har mottatt fra epla-butikker :) Har handlet hos Ida og Unni Strand og noen fler :)
  Det blir liksom "prikken over i-en" når pakken er morsomt innpakket i tillegg til de flotte produktene en har kjøpt.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)