onsdag 31. august 2011

Julemarked!

OK, så er det litt tidlig å begynne på jula.. Men jeg må bare fortelle at jeg har fått plass på Eplas julemarked! Det kommer til å bli et stort og flott marked, med minst 60 eplaselgere - og det kommer til å bli helt supert! :) Julemarkedet finner sted på Heggedal hovedgård i Asker, lørdag 26. november fra kl. 10-18. Hold av dagen og kom innom!

I anledning julemarkedet, fant jeg på at jeg måtte lage meg en stilig rumpetaske, til å ha vekslepenger i under markedet. Rumpetasker er jo vanligvis ikke så stilige, men jeg syns jeg klarte den oppgaven :)

9 kommentarer:

 1. Takk for tips ang notisbøker :)

  Du får stikke på Manglerudsentret å titte på Nille der da, hvis de var tomme på Tveita.

  For et hærlig uglesmykke du har laget under her. Må le...jeg er akkurat sånn som deg. Hvis jeg begynner å tenke på en ide etter jeg har lagt meg, må jeg opp å skrive den ned.

  Da ses vi på Eplamarked da :)
  Gleder meg til å møte de mange ansiktene bak de forskjellige produktene...Siw

  SvarSlett
 2. Man tror man har allverdens tid, men brått er jula der igjen.

  Rumpetaska var superfin:-) Jeg har en i sort skinn som jeg har brukt ved spesiellle anledninger. Den er jo veldig praktisk da!!!

  SvarSlett
 3. Hei,nå blir du jammen flott selger. Med ugle runt halsen, magebelte og med de flotte tingene du lager rundt deg. "Made for success" sier nå jeg. Lykke til:-)

  SvarSlett
 4. Det var en stilig rumpetaske. Jeg gleder meg til å treffe deg på eplamarkedet, jeg har nemlig også fått plass....

  SvarSlett
 5. Takker for tipset og noterer det i kalenderen, greit å være beredt!

  SvarSlett
 6. Det var lurt! Har bare gått rundt med en liten veske rundt håndleddet, ikke spesielt praktisk. Men så enkelt kan det altså gjøres! Smart :-) Har du ulike rom inni der for mynter/sedler og eller?

  SvarSlett
 7. Ingrid: Jepp, to rom inni. Og som feste bak har jeg brukt en sånn plastikklikkesak fra et reklamenøkkelbånd, så den er justerbar og :)

  SvarSlett
 8. Jeg syns du klarte oppgaven kjempebra jeg også. Du burder virkelig være fornøyd :) Jeg skulle så gjerne ha kommet til det julemarkedet, det høres kjempekoselig ut! Kjipt at det ikke blir arrangert noe slik her i nærheten "/

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)