torsdag 1. september 2011

Høst

En av alle de fine tingene med høsten er ferske grønnsaker, frukt og bær. I dag har jeg truffet pappa - og å treffe pappa om høsten innebærer alltid ferske og FANTASTISK gode hjemmedyrkede agurker og tomater fra pappas hage, og i dag også litt bjørnebær :)


Tomatene og agurkene fra pappa er så gode at når det er slutt på dem sent på høsten, får jeg alltid en liten periode der jeg ikke spiser tomater og agurker. Det er for tamt å gå tilbake til de fra butikken når jeg vet hvor bra det kan smake. Ikke det at det man kjøper på butikken er vondt altså, det smaker bare veldig lite i forhold.. Så nå er det bare å nyte så lenge det varer!

4 kommentarer:

 1. For en fin pappa du må ha!

  Jeg gleder meg veldig til å treffe deg og på Julebasaren, og alle andre bloggeEpla'ere som jeg føler jeg kjenner uten å ha møtt dem før. det blir nesten det morsomste av alt. Tror nok du kommer til å slå meg på antall varer, men jeg vurderer å ta meg fri et par uker fra jobb for å storprodusere....haha! Kjenner meg altfor godt igjen i den der må-stå-opp-så-jeg-ikke-glemmer-dette-historien. Husker en gang jeg rett og slett ikke hadde sjangs til å sovne før jeg fikk testet ut i praksis om det lot seg gjøre å strikke med knappenåler og sytråd. Der måtte jeg gi opp, gitt, det lot seg rett og slett ikke gjøre selv med mine rekordsmå fingre. Men da fikk jeg i alle fall sove ; )

  SvarSlett
 2. Vi høstet inn årets (og historiens, for vår del) første hjemmedyrkede agurk i dag, det var stas! Den var tykk og ujevn og veldig tung for størrelsen - og så smakte den masse, nesten søtt! Heldigvis har vi oppdaget at økologiske agurker (og paprika, og sitron, og...) smaker tusen ganger bedre enn de som ikke er økologiske, og det er ikke lenger verdt å kjøpe noe annet :-)

  SvarSlett
 3. Jeg skal definitivt ha en egen liten grønnsakshage når jeg en gang flytter for meg selv! Det virker så utrolig koselig å kunne bare gå ut i hagen å høste tomater når en skal lage middag :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)