tirsdag 30. august 2011

Ugle rundt halsen

Sent i går kveld fikk jeg en super idé som jeg ikke skjønner at jeg ikke har tenkt på før. Og hvorfor er det så ofte sånn at de beste ideene kommer sent om kvelden, eller tilogmed etter jeg har lagt meg!? Iført pysj og klar til å legge meg, måtte jeg legge frem stoff og bånd og notere noen stikkord om hvordan jeg skulle lage et uglesmykke. Nøkkelringuglene mine er jo små, lette og stilige - alt som trengs for å lage et smykke :p Bare å sy inn en lang snor i stedet for hempe til nøkkelring.


Jeg er, som nevnt før, ikke like fargerik i min egen klesstil som i det jeg syr. Det går stort sett i grått og svart. Det jeg liker best, er når jeg finner svarte eller grå klær med med noe mønster/detaljer/etellerannet som gjør at det er litt mer enn bare et grått eller svart plagg. Og det samme gjelder smykker. Jeg har noen grå tekstilsmykker fra før og, som jeg syns spriter opp et antrekk veldig selv om de bare er grå..


Uglesmykket måtte derfor få litt andre farger enn de vanlige uglenøkkelringene, men er ellers sydd etter samme mønster.


Og nå lurer jeg på hva dere syns. Ble det bra? Bør jeg lage uglesmykker til butikken og? Bør i så fall fargene være litt mer nøytrale, som på mitt eget smykke, eller er folk flest litt mer fargerike? ;)

12 kommentarer:

 1. Søtt! Jeg syns det var veldig fint i de fargene du har valgt.

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt!!
  Det er vel litt smak og behag med farger, så du kunne jo lage begge deler...

  SvarSlett
 3. Jeg ville isåfall lagt noe tungt inni smykkene (blysnor?), slik at det blir litt tyngde på dem :)

  SvarSlett
 4. frk.festli: men da blir det jo ikke noe behagelig å ha på? Det er såpass tyngde på den at den henger pent, syns jeg, men er samtidig så lett at man omtrent ikke kjenner at den er der :) Jeg er kanskje litt ekstra sart med sånne ting.. Men jeg orker i alle fall ikke ha noe med tyngde rundt halsen :/

  SvarSlett
 5. Kjempegod ide:-) Og super å stikke en synål i om nåleputa skulle være langt avsted når man sitter og syr... Jeg er også litt sart på tunge ting rundt halsen, og som ofte fører til hodepine. Så lett er fint!

  SvarSlett
 6. Kjempegod ide! Liker ideen spesielt godt siden det som nevnt tidligere i kommentarene ikke er så veldig mye tyngde i smykket. Og når det kommer til farger er jo folk så forskjellige. Jeg liker nok litt mere farger. :)

  SvarSlett
 7. Å jeg digger det ugle smykket! Det ville jeg absolutt kjøpe! Ønsker meg et i de fargene du har der, samtidig som jeg også ville kjøpt et med knalle farger :o) Flink du er!

  Kikki

  SvarSlett
 8. Apropos gode ideer: "Edison was among the creative geniuses that used the state of conciousness between wakefulness and sleep to stimulate creative insight. When confronted with a very difficult problem, he catnapped in the chair in his office. To insure that he could record any insights gained during the interval between wakefulness and sleep, he placed metal pans beside his chair and held a steel ball in each hand. When he started to enter genuine sleep, his hands relaxed, dropping the steel balls in the pans. Awakened, he immediately recorded any insights gained during the period between wakefulness and sleep." (http://www.flickr.com/photos/30652603@N07/3360427413/)

  SvarSlett
 9. Eg stemmer for fargerike ugler også :)

  SvarSlett
 10. Den var søt. Eg stemmer også for meir fargar! Turis og okergul kunne eg ha tenkt meg. :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)