mandag 8. august 2011

Teppekavalkade

På de tre årene jeg har bodd her, har jeg byttet ut ting og ommøblert en god del. Og gulvteppet under stuebordet har jeg byttet ut ganske mange ganger.. Da vi var i Gøteborg fant jeg endelig det PERFEKTE gulvteppet, på Gårda Textil. Ikke bare var det superfint og hadde fine farger - det var billig og! 300kr for et stort og fint teppe i 100% bomull. Kan det bli bedre? Jeg kjøpte det, tok tepperullen på nakken og bar det gjennom Gøteborgs gater hele veien til hotellet.. :)

Nå er det på plass, og jeg er så fornøyd!


Jeg blir så glad når jeg finner sånt som er mønstrete og fargerikt på samme tid som det er diskret og rolig. (Det gjelder klær til meg selv og!)


Og videre følger en aldri så liten kavalkade med de tidligere teppene jeg har hatt under stuebordet (og for øvrig en del andre forandringer jeg har gjort i sofakroken).

Dette har ligget der lengst:

En liten stund lå det et stripete teppe i grå- og grønnfarger der (og jeg passet katten til ei venninne), men det teppet syns jeg gjorde litt for mye ut av seg:

Fint teppe, men med litt for sterk kontrast mellom fargene og det hvite:

Et rødt teppe som jeg etter en tid malte striper på, for å få litt mer liv i det:


Det første teppet jeg hadde der, men som har litt for mye langhåret ull til å være fint om sommeren, og det ble litt møkkete og lurvete etterhvert:


Men tilbake til nåtiden: FORNØYD! :)

4 kommentarer:

 1. *Imponert* over alle dine forandringer, vakre alle sammen! Og ser du bytter bildene over sofaen parallellt med teppene! ;)Trenger din energi her på hytta jeg,trenger ¨å male :)

  SvarSlett
 2. Whow du bytter jo gardiner og planter også!

  SvarSlett
 3. Kjempefint! :))) Nydelig farge ♥

  SvarSlett
 4. He..he..hærlig bildekavalkade :)

  Favoritten min, er absolutt det nyeste teppet! Deilig med rolig mønster og farger som øynene ikke flyter rundt av. Uglene på toppen av soffan, er jo prikken på ièn da synes jeg ;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)