lørdag 27. august 2011

Notisblokker

Tøffe stofftrekte notisblokker ligger nå for salg i Sting & Ting! :) Dette er egentlig ingen nyhet, men på en måte er det det allikevel. Jeg begynte å sy noen notisblokktrekk i vinter, men pga. kjøpestoppen kunne jeg ikke kjøpe så mange blokker.. Og etterpå har jeg helt glemt det. Men i går brukte jeg mesteparten av dagen på å sy notisblokktrekk, som nå ligger ute for salg! Blokkene er små og praktiske å ha med i veska, og setter et personlig preg på notisblokka :)


Alle er sydd av gjenbrukte stoffer, og inneholder en linjert skriveblokk med 32 linjerte ark. Trykk på bildet for å komme til blokkene på Epla. Når blokka er skrevet ut, er det enkelt å bytte den ut med ny innmat.

Jeg er forresten også på utkikk etter tilsvarende blokker uten linjer, og om jeg også kunne finne noe av resirkulert papir, ville det vært helt topp. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det?

8 kommentarer:

 1. Du inspirerer! Jeg vil også prøve:)Bruker alltid å ha ei notisbok i veska, og disse var jo mye kulere enn mine!

  SvarSlett
 2. så fine blokker ,flotte stoffer. Ha en super dag

  SvarSlett
 3. Disse er kjempefine!
  Var inne i butikken din på Epla igår og siklet på de ;)

  Hmmm...utfordringen med resirkulert papir er at det er så mye dyrere. Hvis du selv, eller kjenner noen som skal ut å reise (event nettsted), så er det sikkert lure steder å få kjøpt det i utlandet...Jeg kjøpte med masse resirkulerte konvolutter hjem fra Kenya. Der var det helt vanlig i supermarkedene. Mye bedre utvalg der enn i Norge. Men blir litt dyr tur bare for å svippe ned å kjøpe mer papir ;)

  Men, seriøst...ang miljøvennlig vet jeg ikke, men sjekk Staples, Søstrene Grene og Nille etter ulinjerte.

  Mitt spørsmål til deg er hvor får jeg kjøpt billige linjerte notatbøker? Jeg har lyst til å lage noen med forsider fra gamle LP-cover, slik at jeg ikke bare kaster de. Har begynt å kutte litt kort, men har lyst til å prøve litt forskjellig. Kom gjerne med andre ideer hvis du har...

  Idag har vi hatt 6 årsfeiring til gangs her ;) Først frokostbursdag med kompisene og så familiebursdag. Nå har mannen dratt på fisketur og ungene ble med svigers til Moss. Da har jeg hele morgendagen på å "komme" meg. Du vet ;)

  Deilig kveill og god søndag! :) Siw

  SvarSlett
 4. Så flotte de ble. Moro med noe personlig og fargerikt i veska. :)

  God søndag!

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at mange liker notisblokkene! :)

  Siw: jeg har kjøpt blokkene på Nille. Ingen ulinjerte der såvidt jeg kunne se.. De jeg kjøpte er slike oransje som det står "Notisbok" på. 9kr stk. tror jeg det var :)
  Takk for tips om utlandet! Kanskje litt voldsomt å dra på tur bare for notisblokker, ja ;) Men jeg kan jo huske på å se etter når jeg allikevel skal på ferie!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)