onsdag 22. desember 2010

Julepyntet stue

Nå er hele leiligheten vasket og julepyntet, alle gavene er laget (ALLE er hjemmelaget!), og en del konfekt er laget. Jeg håper jeg får lagd noen konfekter i morgen også, så jeg har nok til å fylle opp den hjemmelagde konfektesken min. Men jeg stresser ikke med noe, og gjør det jeg har lyst til og orker. Blir den ikke ferdig før i romjulen, er det helt OK!

Det var så fin sol inn her i formiddag, så jeg kunne knipse noen glimt fra min julepyntede stue.

Rådyrene på TV-benken har fått selskap av en liten nisse og kvistene jeg måtte ta av nederst på juletreet.Mitt bitte lille, tynne tre - som ikke skal pyntes før i morgen. Kunne sikkert gitt juletreduken en omgang med strykejernet, men jeg GIDDER IKKE! Sådetså :p
Juletrefoten har morfar smidd.Engelen mormor lagde for omtrent en million år siden (eller kanskje 60?), har sett sine bedre dager, men den må frem hvert år! (Jeg tør riktignok ikke å tenne lysene hun holder i.)Fairtrade-roser og juleduk fra 70-tallet.For meg er jul tradisjon og kos. Jeg har nesten bare gammel og hjemmelaget pynt. Pynt som betyr noe for meg og som jeg har et forhold til. Hvordan pynter dere til jul?

2 kommentarer:

 1. God jul!

  Likte rådyrene dine. Flott engel også.Morro å ha noe etter mormor.

  Juleklemmer

  SvarSlett
 2. Hei! Det ser ut som kledningen til engelen er i fallskjermsilke. Stemmer det?
  -MarteMargrete-

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)