tirsdag 7. desember 2010

Muskatt foran symaskina

I dag er det Muskatt som okkuperer sykrakken min..Selv er jeg blitt uvenn med symaskina. Den oppfører seg dårlig og kludrer til undertråen så det blir umulig å sy! Jeg har skrudd og kostet og oljet og prøvd mange forskjellige innstillinger og gjort det jeg vet man kan prøve i sånne situasjoner. Nå har jeg gitt den opp, og pusler med andre ting. Ny symaskin står på ønskelista, men jeg har ingen formening om hva slags merke eller prisklasse som vil passe meg best. Jeg vil bare ha en symaskin som er til å stole på! Noen anbefalinger?

8 kommentarer:

 1. Uff, det er ikke noe gøy! Anbefaler finn.no! Selv er jeg superfornøyd med min Bernina fra 80-tallet som jeg kjøpte for 2000,-av en pensjonert symaskinreperatør. Har aldri hatt noe trøbbel med den og den syr helt supre sting :) Lykke til med symaskinkkjøp :)

  SvarSlett
 2. Så herlige uttykk Muskatt har. På det øverste bildet ser det virkelig ut som han sørger med deg over symaskinens manglende samarbeidsvilje.

  SvarSlett
 3. Ikke moro å bli uvenner med symaskina. Prøv å finne en som reparerer Husqvarna. Vet om en på Hamar, men finnes sikkert noen nærmere deg også. Jeg har en Husqvarna, men har en nyere Brother maskin som jeg bruker nå. Husqvarnaen skulle vært på service.... Jeg liker begge maskinene, men Brother maskinen har mer utstyr og funksjoner som passer til quilting.
  Ta deg tid og prøv forskjellige maskiner før du bestemmer deg. Velg en maskin som passer til ditt bruk. Det er ikke nødvenig med mange "fancy" funksjoner og sømmer hvis du aldri kommer til å bruke dem. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Muskatt er en herlig og vakker katt:D

  SvarSlett
 5. Vibeke: det jeg er redd for om jeg finner noe på finn.no, er at jeg skal få nok en sånn halvslitt ustabil symaskin - som jeg alt har to av.. :/

  Diva: hihi, han har en del rare ansiktsuttrykk ja. Særlig det der "Dumme Ida, hold deg unna og ikke forstyrr meg"-blikket må jeg le av hver gang.. :p

  Laila: Men den har nettopp vært på service :/ Jeg har sååå lyst på en STABIL symaskin som bare funker. Helt enig i at jeg ikke må la meg lure av masse fancy funksjoner - det trenger jeg jo ikke :) Prøve å finne en stødig og god en som syr rett og siksakk :p

  Prinsesse Rose: jaaa <3 Takk :)

  SvarSlett
 6. Tuuusen takk for hyggelig melding! Folk har mast lenge om gutteklær, og det er egentlig ikke så vanskelig å sy bukser og vester og slikt, men det å finne fine og spennende stoffer. Jenter kan jo bruke absolutt alle farger, mens guttene må ha litt maskuline nyanser. Blir spennende å se om noen kjøper de tre vestene som henger i butikken nå :-)

  Katt på syrommet er så kos! Eneste jeg strever med er å unngå kattehår på produktene ;-)

  SvarSlett
 7. Muskatt er søøøøt :O) Har selv Janome-maskin, og kunne ikke vert mer fornøyd ♥

  SvarSlett
 8. Allerførst - tuuusen takk for at du tok meg med i dine juleforelskelser!! Det er første gang jeg er på forsida av Epla, så det var utrolig stas.

  Så takk for et utrolig morsomt gjensyn og flashback til mammas gamle Singer som vi kvittet oss med da den begynte å oppføre seg akkurat som din for en femten år siden...

  Når det gjelder ny symaskin må du ikke finne på å kjøpe noe annet enn Janome - overlegen kvalitet. Pass på å kjøpe en som har ekstra løft på foten så man kan sy tykke stoffer. Ny maskin er julaften for oss sygale, håper du får oppleve det snart ; )

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)