fredag 17. desember 2010

Skriver du julekort?

Det virker desverre som papirjulekort er ganske ute blant min generasjon og yngre.. I fjor og i år har jeg tatt meg sammen og skrevet en pen liten bunke kort som jeg har sendt til venner jeg ikke ser så ofte. En fin tradisjon som jeg håper det blir blåst nytt liv i!Foreløpig har jeg selv fått disse to kortene, og det går jo an å håpe på at det kommer flere.. :)

Husk på postens frist for brevpostsendinger som skal frem før jul, folkens - i morgen!
Hvis noen vil handle julegaver fra eplabutikken min i siste liten, sender jeg bestillinger som kommer inn frem til ca kl. 10 i morgen så de er fremme før jul! (Og i morgen kveld trekker jeg Majakjolevinner!)

9 kommentarer:

 1. Julekort er absolutt en tradisjon vi bør holde liv i, godt å høre at jeg ikke er helt alene om den meningen:)

  SvarSlett
 2. Jeg sender julekort, men bestiller ferdige på nettet - bilder av ungene og en liten hilsen;)

  SvarSlett
 3. Julekort er stas! :) Jeg skriver ikke, bestiller ferdig med bilder og tekst. Men elsker å både sende og få! ♥

  SvarSlett
 4. Før satt jeg og lagde et eget kort til hver enkelt mottaker, og så fikk jeg barn og fikk ikke satt meg ned med alt dill-dallet jeg ville bruke, fordi jeg ikke gadd å rydde vekk hver kveld eller redde alle småbitene fra nysgjerrige barn... Og hvis jeg ikke kunne gjøre det skikkelig, altså skrive en lang personlig hilsen til alle så fikk det heller være. Jeg syntes det var unødvendig porto å sende et intetsigende masseprodusert kort uten personlig innhold - "god jul og godt nytt år hilsen ....." skaper bare ekstra papiravfall. Så herfra blir det julekort et år og ikke et annet alt etter tid og overskudd.
  I år har tida gått fra meg, men venner og kjente kan kanskje håpe på et nokså upersonlig kort i romjula eller på nyåret. Med bilde av ungene og en ferdig hilsen - hadde aldri trudd jeg skulle gjøre det på denne måten! Men siden jeg jo liker å se, og spare bildene av venner så kanskje andre også setter litt pris på våre bilder også.

  SvarSlett
 5. Vi sender julekort. Lager dem ferdig på nett, sånn som Pia. Tidligere har jeg skrevet en hilsen på alle selv, men i år tok vi den sleipe med ferdigtrykt julehilsen på baksida. Noen få utvalgte får en håndskrevet hilsen i tillegg.

  Syns det er kjempekoselig å få julekort i posten :-)

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er veldig hyggelig med julekort, men etter å ha gått nesten hele desember med gips ble det ikke så mange. Jeg har sendt tre til venner i utlandet, for det er så hyggelig å sende en liten hilsen!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for nydelig kjole i posten i dag! :)))

  Den blir blogget i romjula, er allerede pakket inn! *ler*

  SvarSlett
 8. Julekort er kjempekoseleg! Eg har fått nokre her og der i frå når eg flytta heimefrå, men har ikkje skrive nokon sjølv før dei siste åra. Og eg har store planer om å halde fram med det! Eg skriv ikkje dei lengste avhandlingane nødvendigvis, men ei julehelsing er jo kjekt - både å skrive og å få :)

  SvarSlett
 9. Jeg er en av de heldige som har fått koselig julekort fra Ida :)Tusen takk! Klokka henger på juletreet. I morgen håper jeg Ida får en hilsen fra oss!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)